Păreri CALMSAFE capsule. Prospect, beneficii, contraindicații și mod de administrare.

Părerea recenziilor despre CalmSafe, 30 capsule, Pharco  extrasă din opiniile și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre am folosit calmsafe, cât timp se ia, dacă calmsafe dă dependență sau îngrașă:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,47
3. Opinii Neutre - 0,54


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților nu este întotdeauna pozitiv. Cu toate acestea, feedback-ul negativ nu este neapărat fals. Este posibil ca aceste opinii să necesite o căutare și segmentare mai amănunțită.

În acest rezumat al prospectului găsiți: Ce este și pentru ce se utilizează Calmsafe; Compoziție Calmsafe: Cum să utilizați Calmsafe; Reacții adverse posibile si contraindicatii

pareri calmsfae forum am folosit capsule calmare

Acesta e un suport natural în durerile și tensiunile neuro-musculare localizate la spate (ex. lumbago), ce sunt produse de stres. Se asociază cu analgezice și/sau AINS doar în criză.

Calmsafe Pharco poate fi benefic în reducerea spasmelor, care apar la nivelul musculaturii netede (abdominale, urinare etc.), produse de stres și emoții.

Este de ajutor in reducerea tensiunilor psihice, conferind o stare de liniste si calm, contribuind la armonizarea starii psiho-emotionale,


Ingrediente compoziție:

230 mg extract standardizat de Passiflora incarnata (Floarea-pasiunii) /cps., cu un conținut ridicat de isovitexin (1,5%)

Supliment alimentar fără zahăr, fără lactoză, fără gluten.

Mod de administrare:

- câte 1 capsulă de 3 ori pe zi, de preferat în timpul meselor.

Contraindicații și efecte adverse

Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija la efectele secundare datorită ingredientelor pe care le conține, deoarece poți să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, îți sugerăm să citești bine lista cu ingredientele pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești o persoană alergică la acestea înainte sa îl folosești.

Capsulele de ClamSafe pot să fie administrat perioade lungi de timp la doza maximă recomandată, fără efecte secundare

MAI POTI CITI