Păreri FOKUS KIDS forumuri capsule Helcor. Prospect, beneficii, mod de utilizare și contraindicații.

Părerea recenziilor despre Focus Kids BSL, 60 caspule, Helcor  extrasă din opiniile și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre am folosit focus kids, cat timp se administrează, dacă îngrașă și are contraindicații:

1. Păreri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,48
3. Opinii Neutre - 0,53


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților nu este întotdeauna pozitiv. Cu toate acestea, feedback-ul negativ nu este neapărat fals. Este posibil ca aceste opinii să necesite o căutare și segmentare mai amănunțită.

În acest prospect găsiți: Ce este și pentru ce se utilizează Focus Kids BSL; Înainte să utilizați Focus Kids BSL; Compoziție  Focus Kids BSL : Cum să utilizați ; Reacții adverse posibile si contraindicatii

pareri am folosit focus kids capsule pt memorie

Focus Kids BSL este o formula complexa special conceputa pentru sustinerea capacitatii de atentie, concentrare, intelegere si memorare a copiilor peste 5 ani.

• Acidul gamma-linolenic (GLA sau acid gamolenic) din semintele de luminita noptii, este un acid gras Ω6 implicat in sinteza unor prostaglandine, regulatori a numeroase functii metabolice, produs si in organism.

• Spirulina platensis ajuta la sustinerea tonusului si vitalitatii, in caz de oboseala, oferind senzatia de mai multa energie, sustine apararea naturala si rezistenta organismului.

• Extractul din scoarta de pin (Pinus pinaster) standardizat in picnogenol sustine microcirculatia si permeabilitatea capilara, inclusiv la nivelul creierului, protejeaza peretii vaselor de sânge si sustine o buna circulatie sanguina.

•  NADH este o coenzima raspândita in toate celulele vii – cu implicatii importante in metabolismul energetic celular.
 

Ingrediente compoziție:

Fiecare capsula contine: pulbere din ulei de peste (cu minim 12% acizi grasi Omega 3) – 200mg; ulei din seminte de Luminita-noptii (Oenothera biennis), cu 9% GLA/acid gamma-linolenic – 30mg; extract din fructe de Merisor-canadian (Vaccinium macrocarpon), cu 30%  PAC/proantocianidine – 30mg; L-glutamina – 20mg; extract din seminte de Soia (Glycine hispida), cu 20% fosfatidilserina – 15mg; pulbere de Spirulina platensis – 10mg; extract din scoarta de Pin-maritim (Pinus pinaster), standardizat in 99% picnogenol – 9mg; zinc 6,22mg; NADH  – 5mg.

Mod de administrare:

Copii intre 5 si 10 ani: 1 capsula dimineata in timpul mesei; 

Copii peste 10 ani: 2 capsule dimineata in timpul mesei.

Contraindicații și efecte adverse

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute în urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. 

Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija la efectele secundare datorită ingredientelor pe care le conține, deoarece poți să dezvolți alergii la el.

MAI POTI CITI