Păreri forumuri Wella Color Fresh mască colorantă pentru toate tipurile de păr. Mod de aplicare.

Părerea recenziilor despre Wella Professionals Color Fresh mască colorantă pentru toate tipurile de păr extrasă din opiniile și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre Wella masca coloranta opinie, Masca coloranta par rosu, Masca coloranta par saten, Masca coloranta par aramiu

1. Păreri Pozitive - 0,73
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,40


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților nu este întotdeauna pozitiv. Cu toate acestea, feedback-ul negativ nu este neapărat gresit. Este posibil ca aceste opinii să necesite o căutare și segmentare mai amănunțită.

Ce este si pentru ce se foloseste Wella Professionals Color Fresh mască colorantă

wella-color-fresh-masca-coloranta-par-pareri-am-folosit_

Pentru fiecare păr există și masca nuanțatoare ideală, Wella Professionals Color Fresh - trebuie doar să alegeți culoarea potrivita. 

Puteți neutraliza eficient si vizibil tonurile galbene, înviora reflexele arămii sau crea tonuri de caramel.

Vopsirea părului poate fi realizată simplu, din confortul de acasă, fără teamă că veți deteriora părul. Nu ezitați și bucurați-vă de culorile jucăușe și de un păr plin de strălucire.


Caracteristici si beneficii:

  • intensifică și înviorează culoarea părului
  • conferă părului străluciri amețitoare
  • netezește cuticula părului
  • facilitează pieptănarea
  • hrănește părul
  • miroase plăcut

Mod corect de aplicare:

Se desparte în șuvițe părul spălat cu șampon și uscat cu prosopul. Pe fiecare șuviță se aplică o cantitate de mască suficientă. Se lasă 10 minute să acționeze. 

Apoi clătiți temeinic. Aplicarea balsamului nu mai este necesară. Pe durata aplicării, purtați întotdeauna mănuși de protecție, pentru a nu vă păta pielea și unghiile.

Rezultatele aplicarii mastii colorante Wella Color Fresh sunt mai vizibile pe un păr mai deschis la culoare. Pe părul de culoare închisă, efectul este mai puțin evident.

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute în urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. 

MAI POTI CITI