Pareri GERLINEA AQUA DRAINER EXPRESS forum produse de slabit. Prospect, cat timp se ia si contraindicatii.

Părerea recenziilor despre Bautura pe baza de plante Gerlinea Aqua Drainer Express, 500 ml extrasă din opiniile și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre cine a slabit, cat dureaza tratamentul si daca are contraindicatii:

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,53
3. Opinii Neutre - 0,51


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților nu este întotdeauna pozitiv. Cu toate acestea, feedback-ul negativ nu este neapărat fals. Este posibil ca aceste opinii să necesite o căutare și segmentare mai amănunțită.

În acest prospect găsiți: Ce este și pentru ce se utilizează produsul de slabit GERLINEA AQUA DRAINER EXPRESS; Compoziție: Cum să utilizați; Reacții adverse posibile si contraindicatii

Gerlinea Acqua Drainer este o formula compusa din 5 plante recunoscute in mod traditional astfel: cicoarea ajuta la controlul greutatii; brusturele si urzica moarta alba favorizeaza drenajul in organism; cretusca este folosita pentru eliminarea apei; ceaiul verde este recunoscut pentru arderea grasimilor.

BENEFICII

Bautura (concentrat) pentru reconstituire cu indulcitori pe baza de plante. 

Plan pentru 10 zile: 1. Controlul greutatii; 2. Eimina si dreneaza; 3. Arderi.

Bautura pe baza de plante Gerlinea Aqua Drainer Express pareri cine a slabit
  

Ingrediente si compozitie

Extracte apoase de plante 85,8%, din care frunze de ceai verde (Camellia sinensis) (26,1%), radacini de brusture (Arctium lappa) (21,7%), flori de cretusca (Filipendula ulmaria) (21,2%), flori de urzica moarta alba (Lamium album) (10,6%), radacini de cicoare (Cichorium intybus) (6,2%), stabilizator: glicerol de origine vegetala, suc concentrat de lamaie, aroma naturala de cicoare cu alte arome naturale, suc concentrat de cicoare, conservanti: sorbat de potasiu si benzoat de sodiu, indulcitor: sucraloza, antispumant: E 900. 

Mod de intrebuintare: Se amesteca continutul unui capac (50 ml) la un litru de apa, a se consuma de-a lungul intregii zile.

1 capac dozator de 50 ml (formand un litru de bautura reconstituita) contine echivalentul a 8300 mg plante uscate. 

Contraindicatii si efecte adverse Bautura pe baza de plante Gerlinea Aqua Drainer Express, 500 ml

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute în urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija la efectele secundare datorită ingredientelor pe care le conține, deoarece poți să dezvolți alergii la el.

Contraindicat copiilor, adolescentilor, femeilor insarcinate sau care alapteaza si persoanelor care sufera de alergii la persi salicilati (aspirina).


MAI POTI CITI