Păreri Gerovital Tratament Expert forumuri Ser termoprotector cu Keratină pentru protecție termică

Părerea recenziilor despre Gerovital Tratament Expert Ser termoprotector extrasă din opiniile și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre înlocuitor ser termoprotector gerovital păreri, spray termoprotector par cel mai bun:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,49
3. Opinii Neutre - 0,53


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților nu este întotdeauna pozitiv. Cu toate acestea, feedback-ul negativ nu este neapărat fals. Este posibil ca aceste opinii să necesite o căutare și segmentare mai amănunțită.

Serul Termoprotector Gerovital Tratament Expert asigură protecția firului de păr prin pelicula pe care o creează în jurul acestuia, împiedicând pierderea apei sub acțiunea temperaturilor ridicate provenite de la instrumentele de coafare.

Gerovital tratament ser termoprotector pareri forumuri am folosit

În fiecare zi părul este supus unor ritualuri de înfrumusețare care presupun folosirea plăcii de îndreptare, a ondulatorului, a uscătorului etc. 

Însă, din cauza temperaturilor foarte ridicate, apa din interiorul firelor de păr se pierde, iar acestea devin uscate și devitalizate.

Serul asigură protecție termică până la 200 grade, însă acest aspect depinde de timpul și frecvența folosirii dispozitivelor de coafare a părului.


Mod utilizare

Se aplică pe părul umed după fiecare spălare. 

Se lasă să acționeze 2-3 minute pentru fixare, apoi poți folosi instrumentele de coafat. Nu se clătește!

Contraindicații și efecte adverse

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute în urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. 

MAI POTI CITI