Păreri GNC Baby DHA picaturi cu vitamina A, D si E 0 - 4 + ani. Forum, prospect, beneficii și contraindicații.

GNC Baby DHA picaturi cu vitamina A, D si E 0 - 4 + ani păreri forumuri cu recomandări și recenzii despre cine a folosit, Gnc dha copii picaturi, Vitamina d gnc copii, Gnc dha ulei de peste sirop.

Am cautat pe forumuri mai multe păreri despre GNC Baby DHA picaturi cu vitamina A, D si E și am observat că sentimentul opiniilor are următoarea distribuție:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Opinii Negative- 0,47
3. Sentiment Neutru - 0,53

Un scor peste media de 0,50 arată o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,70 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor, astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Am observat ca multi din cei care au utilizat GNC Baby DHA picaturi cu vitamina A, D si E, au fost în general mulțumiți de acesta. 

Cu toate astea, sunt și câteva persoane care spun ca au încercat alte produse despre care spun că au funcționat mai bine.

pareri forum am folosit Baby DHA picaturi cu vitamina A, D si E

Ce este și pentru ce se folosește GNC Baby DHA picaturi cu vitamina A, D si E

DHA este un acid gras esențial Omega-3, necesar pentru sanatatea si dezvoltarea optima a creierului, vederii si sistemului nervos al fatului si nou-nascutului.

Contine doua vitamine importante, solubile in grasimi, de aceea DHA, o grasime-cheie Omega-3, este mediul perfect pentru furnizarea acestor vitamine esentiale.

Contine o sursa unica de DHA, obtinuta din uleiul de peste Marinol®, fiind o sursa viabila din captura de peste salbatic si testat pentru puritate, asigurand lipsa metalelor grele si PCBs (bifenili policlorurati);

Picuratorul asigura administrarea cu usurinta a dozei corecte si contine un capac de protectie pentru copii.

Nu contine: gluten, organisme modificate genetic, alcooli, coloranti si arome artificiale, indulcitori, ingrediente de natura porcina, purificat pentru a reduce contaminarea cu metale grele, dioxine si PCB-uri (bifenil policlorurati).


Indicatii:

• Vitamina D - ajuta la sanatatea oaselor si a dintilor;
• Vitamina E - sustine rezistenta naturala a organismului.

Beneficii:

• Dezvoltarea normala a creierului;
• Sanatatea vederii;
• Sanatatea pielii, a oaselor si dintilor bebelusilor.

Mod de administrare: 

Pentru copii mai mari de 6 luni, amestecati o portie de servire zilnic cu lapte matern sau alte alimente. 

Pentru copii cu varsta sub 6 luni sau pentru alte recomandari in functie de varsta copilului consultati medicul pediatru. 

GNC va recomanda sa consultati medicul pediatru inaintea administrarii produsului datorita nevoilor nutritionale unice ale fiecarui copil. 

Agitati inainte de utilizare. 

Refrigerati si folositi in decursul a 90 de zile de la deschiderea produsului.

Contraindicații și efecte adverse GNC Baby DHA picaturi cu vitamina A, D si E

Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija la efectele secundare datorită ingredientelor pe care le conține, deoarece poți să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, îți sugerăm să citești bine lista cu ingredientele pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești o persoană alergică la acestea înainte sa îl folosești.

MAI POTI CITI