Păreri KOFI Ti sirop IMUNITATE forum produse ENERGOVITA cătină românească BIO

Părerea recenziilor despre KOFI Ti sirop IMUNITATE extrasă din opiniile și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre cat sirop de catina se da la copii, cura cu sirop de catina, Sirop de catina bio, Ce boli trateaza siropul de catina:

1. Păreri Pozitive - 0,73
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,44


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților nu este întotdeauna pozitiv. Cu toate acestea, feedback-ul negativ nu este neapărat fals. Este posibil ca aceste opinii să necesite o căutare și segmentare mai amănunțită.

Ce este și pentru se folosește

Kofi Ti sucul ecologic de cătină se întâlnește cu miere, ghimbir, lavandă, rozmarin și salvie și împreună dau naștere unui sirop perfect pentru întreaga familie.

sirop imunitate kofi ti pareri forum am folosit

Imunitate Kofi Ti sirop este un prieten de nădejde în sezonul rece.

Cătina este un supraaliment a cărui prezentă în alimentația zilnică aduce numeroase beneficii întregului organism, susținând sistemul imunitar. 

Un antioxidant natural, cătina este o plantă medicinală bogată în:

  • omega 3, 6, 7 și 9
  • vitaminele A, B, C, E
  • fier
  • calciu
  • potasiu 
  • magneziu
  • acid folic 
  • beta-caroten

Siropul IMUNITATE combină experiența atelierului KOFI TI în domeniul băuturilor artizanale cu ingrediente naturale, puternice, certificate ecologic pentru a le putea oferi consumatorilor un produs minunat pentru întărirea imunității.

Ingrediente:

miere, suc de cătină Energovita (cătină românească din cultură ecologică presată la rece), apă filtrată, ghimbir, lavandă, rozmarin, salvie.

Mod de administrare - dozaj:

Diluția recomandată este 1:3 cu apă fierbinte.

Dintr-o sticlă de 230 ml de Imunitate sirop poți face 1 litru de băuturi.


Contraindicații și efecte secundare KOFI Ti sirop IMUNITATE

Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija la efectele secundare datorită ingredientelor pe care le conține, deoarece poți să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, îți sugerăm să citești bine lista cu ingredientele pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești o persoană alergică la acestea înainte sa îl folosești.

MAI POTI CITI