Păreri NEUTROGENA T/Gel Forte șampon anti-mătreață apreciat pe forumuri. Prospect, utilizare și prețuri.

Părerea recenziilor despre NEUTROGENA T/Gel Forte șampon anti-mătreață  extrasă din opiniile și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre catalog Neutrogena sampon antimatreata, Neutrogena t gel sampon farmacie, Neutrogena sampon psoriazis, neutrogena t/gel sampon terapeutic pret, neutrogena t/gel oily scalp

1. Păreri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,53
3. Opinii Neutre - 0,54


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților nu este întotdeauna pozitiv. Cu toate acestea, feedback-ul negativ nu este neapărat fals. Este posibil ca aceste opinii să necesite o căutare și segmentare mai amănunțită.

În acest prospect găsiți: Ce este și pentru ce se utilizează NEUTROGENA T/Gel Forte șampon anti-mătreață; Compoziție NEUTROGENA T/Gel Forte șampon anti-mătreață : Cum să utilizați NEUTROGENA T/Gel Forte șampon anti-mătreață; Reacții adverse posibile si contraindicatii

pareri forum am folosit sampon anti matreata neutrogena y gel

Șamponul Neutrogena T / Gel Forte anti-mătreață este eficient de la prima utilizare. 

Acest produs cosmetic de ultimă generație de la Neutrogena oferă o soluție completă a problemelor scalpului și, în același timp, este blând cu părul.

Proprietăţi și beneficii terapeutice:

scalp sănătos și echilibrat
nu irită pielea
fără alcool
calmează pielea și îi oferă o ușurare de lungă durată
 

Compoziție:

Conține substanțe importante pentru lupta împotriva mătreții și a mâncărimilor intense ale scalpului.

Cum se aplică:

Aplicați pe păr, masați ușor până se creează o spumă moale. Apoi clătiți.

Rezultatele maxime se obțin prin folosirea în mod regulat.

Contraindicații

Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija la efectele secundare datorită ingredientelor pe care le conține, deoarece poți să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, îți sugerăm să citești bine lista cu ingredientele pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești o persoană alergică la acestea înainte sa îl folosești.