Pareri Philips Avent Set de alaptare cu pompa de san electrica SCD 395/21

Părerea recenziilor despre Philips Avent Set de alaptare cu pompa de san electrica SCD 395/21  extrasă din opiniile și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre cele mai bune si recomandate pompe de san electrice pentru alaptare de la Philips:

1. Păreri Pozitive - 0,73
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,52


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Cu toate acestea, feedback-ul negativ nu este neapărat fals. Este posibil ca aceste opinii să necesite o căutare și segmentare mai amănunțită.

Philips Avent este setul ideal pentru mamele care intentioneaza sa isi colecteze laptele; cu tot ce ai nevoie pentru a colecta si a pastra laptele matern si a-ti hrani bebelusul. Biberoanele AVENT au o tetina ultramoale asemanatoare sanului, facilitand combinarea alaptarii cu hranirea cu biberonul.

Caracteristici, avantaje si specificatii tehnice

Set de alaptare cu pompa de san electrica SCD 39521, Philips Avent

• Tehnologie Natural Motion pentru un debit mai rapid de lapte

Colecteaza mai mult lapte intr-un timp mai scurt* cu o perna de masaj care stimuleaza sanul pentru a extrage laptele la fel de eficient ca bebelusul. Se adapteaza fara probleme de la modul de stimulare la cel de extractie si aplica nivelul potrivit de stimulare a mamelonului si de suctiune pentru un debit maxim de lapte. Pe baza rezultatelor timpului de initiere a curgerii laptelui (timpul pana la reflexul de ejectie a laptelui).

• Perna de masaj din silicon moale si adaptabila, de marime universala

Marime universala. Pentru ca avem forme si dimensiuni diferite, perna din silicon se muleaza si se adapteaza usor la mamelonul tau. Este compatibila cu 99,98 % din marimile de mamelon* (pana la 30 mm).

• Colecteaza-ti laptele fara a te apleca

Stai relaxata in timp ce iti colectezi laptele datorita designului care iti permite sa stai cu spatele drept, fara a te apleca in fata. Nu este nevoie sa te apleci, pozitie comoda de colectare dovedita clinic*. Pe baza rezultatelor testelor clinice efectuate pe 20 de participante (2019); 90 % dintre participante gasesc comoda pozitia de colectare a laptelui (cu pompa electrica simpla); 95 % dintre participante gasesc comoda pozitia de colectare a laptelui (cu pompa electrica dubla).
Recomandari:

Nu este necesara aplecarea in fata. Asaza-te intr-o pozitie comoda
Perna de masaj moale si adaptabila

Materiale folosite

Biberon: Fara BPA*, Polipropilena
Tetina: Fara BPA*, Silicon
Pompa pentru san: Fara BPA* (numai componentele care intra in contact cu laptele)

Articole incluse in pachetul Philips Avent SCD 395/21:

Kit de colectare a laptelui: 1 bucata
Unitate motor (doar utilizare cu fir): 1 bucata
Biberon de 4 oz cu tetina pentru 0 luni+: 1 bucata
Biberon de 9 oz cu tetina pentru 1 luna+: 1 bucata
Adaptor micro-USB (doar utilizare cu fir): 1 bucata
Recipient de depozitare a laptelui (180 ml/6 oz): 5 bucati
Adaptor pentru recipient de depozitare a laptelui matern: 1 bucata
Husa izolanta: 1 bucata
Disc de etansare: 2 bucati
Tampoane de unica folosinta pentru sani: 2 bucati


MAI POTI CITI