Păreri Resveratrol 500mg cu Quercitina 40mg Dr Max. Rezumat prospect, beneficii și contraindicații.

Părerea recenziilor despre Resveratrol 500mg cu Quercitina 40mg, 60 capsule, ResVitale extrasă din opiniile și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre Cel mai bun resveratrol de pe piata, Quercetin prospect daca îngrașă, Quercetin help net, Immunomix dr max

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,46
3. Opinii Neutre - 0,54


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul recenziilor și părerilor clienților este pozitiv și exprimă încrederea și mulțumirea acestora. Sentimentul clienților nu este întotdeauna pozitiv. Cu toate acestea, feedback-ul negativ nu este neapărat fals. Este posibil ca aceste opinii să necesite o căutare și segmentare mai amănunțită.

În acest prospect găsiți: Ce este și pentru ce se utilizează Resveratrol 500mg cu Quercitina 40mg, 60 capsule, ResVitale; Cum să utilizați; Reacții adverse posibile si contraindicatii

ResVitale®, liderul in topul producatorilor de Resveratrol, ofera o formula antioxidanta distincta facuta din una dintre cele mai concentrate surse de trans-Resveratrol cunoscute. 

Polifenolul activ din Resveratrol 500mg ofera protectie celulara unica. Aceasta formula puternica contine trans-Resveratrol din Troscot Japonez special procesat pentru a asigura potenta si consistenta in fiecare portie.

Resveratrol 500mg cu Quercitina 40mg, 60 capsule, ResVitale pareri forum am folosit

ResVitale® sustine tineretea si protectia impotriva efectelelor imbatranirii celulare. Inovatia este marca definitorie.

Un complex triplu de Resveratrol facut cu TriActiv Technology™ ofera o protectie de lunga durata impotriva oxidarii celulare. Formula contine polifenol activ si stabil extras din Troscot Japonez, planta cu un continut mai ridicat de trans-Resveratrol decat vinul rosu.

Un bioflavonoid natural, puternic, ce confera suport antioxidant aditional. Quercetina, imbunatateste actiunea Vitaminei C, fiind folosita pentru rolul imunomodulator si de mentinere a elasticitatii vaselor de sange la nivel pulmonar.

BENEFICII:

Formula ofera eliberare prelungita timp de 4 ore;
Formula concentrata cu 500mg de trans-Resveratrol si 40mg de Quercetina, flavonoid natural;
Ajuta la mentinerea sanatatii celulare si ajuta la activarea genei “longevitatii”;
Ofera antioxidanti puternici prin TriActiv Technology™;
Produs vegan; 

Mod de administrare: Ca supliment alimentar, administrati 1 capsula vegetala zilnic. 

Produsul poate fi administrat pe stomacul gol, dupa masa sau cum va este recomandat de medical specialist.

Contraindicații și efecte secundare

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute în urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija la efectele secundare datorită ingredientelor pe care le conține, deoarece poți să dezvolți alergii la el.

Consultati un medic inainte de a folosi acest produs daca sunteti insarcinata, alaptati, va aflati sub medicatie sau suferiti de o anumita afectiune. Intrerupeti administrarea cu doua saptamani inainte de orice tip de interventie chirurgicala

MAI POTI CITI