Păreri Rilastil Aqua masca hidratanta cu acid hialuronic forum recenzii, beneficii și mod de utilizare

Părerea recenziilor despre Rilastil Aqua masca hidratanta cu acid hialuronic extrasă din opiniile și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre înlocuitor

1. Păreri Pozitive - 0,74
2. Sentiment Negativ- 0,52
3. Opinii Neutre - 0,61

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Descriere produs

Gama Aqua are un sistem bifuncțional intensiv de hidratare: acid hialuronic cu greutate moleculară înaltă (hialuronatul de sodiu), care menține hidratarea epidermei superficiale și acid hialuronic cu greutate moleculară scăzută (acid hialuronic hidrolizat), care hidratează profund epiderma.

Hidratanta, reechilibranta si emolienta, cu Acid Hialuronic de masa moleculara mare si mica, Ceramide si Omega 6.

Rilastil Aqua este o linie completa pentru hidratarea pielii, care mentine pielea proaspata, tonifiata si previne formarea ridurilor.

Masca hidratanta Rilastil Aqua este proaspata si cremoasa, cu multe substante active foarte pure, fiind capabila sa restaureze imediat hidratarea si catifelarea tenului.  


RILASTIL AQUA pareri forum recenzii Masca faciala hidratanta

CARACTERISTICI

• restaurează hidratarea corectă a pielii
• previne pierderea transepidermica a apei
• asigura luminozitate si catifelare tenului

Cum se utilizează:

Masca se aplică în strat subțire pe fața curată, evitând zona ochilor. Se lasă să acționeze pe perioada specificată pe ambalaj.

Pentru toate tipurile de ten. A se utiliza de doua ori pe saptamana.

Contraindicații și atenționări

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute în urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice.

In cazul contactului cu ochii clătiți cu apa din abundenta. A se pastra inchis corect si departe de căldură.


MAI POTI CITI