Păreri White Hair Tratament pentru căderea părului la bărbați forum remedii LABO recuperarea părului

Părerea recenziilor despre Tratament White Hair Man, 40 fiole, Labo  extrasă din opiniile și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre cel mai bun tratament pentru căderea parului, remedii pentru căderea parului la barbati, cine a folosit și cât timp durează tratamentul:

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,54
3. Opinii Neutre - 0,52


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților nu este întotdeauna pozitiv. Cu toate acestea, feedback-ul negativ nu este neapărat fals. Este posibil ca aceste opinii să necesite o căutare și segmentare mai amănunțită.În acest prospect găsiți: Ce este și pentru ce se utilizează Tratament White Hair Man, 40 fiole, Labo; Înainte să utilizați Tratament White Hair Man; Compoziție : Cum să utilizați; Reacții adverse posibile si contraindicatii

pareri forum am folosit Tratament White Hair Man fiole Labo

White Hair de la Labo este un tratament inovator care opreste si inverseaza Procesul de Albire a Parului, un produs dermato-cosmetic cu aplicare topica care stimulează formarea melaninei de la nivelul firului de par si ajuta la contracararea apariției parului alb.

Ingrediente: Alcohol Denat., Aqua,Glycerin, Caprylyl Glycol, Pentylene Glycol, Methylpropanediol, Decylene Glycol, Butylene Glycol,Palmitoyl Tetrapeptide-20, 1,2-Hexanediol, Benzyl Nicotinate, Benzophenone-4, Nonapeptide-23, Methylthiopropylamido Acetyl Methionine, Polysorbate 20, sh-Polypeptide-4, Disodium EDTA, Lecithin, Sodium Hydroxide.


Mod de utilizare: 

Aplicati o fiola pe zi timp de 5 zile consecutive pe intreaga suprafata a scalpului, dupa spalare si uscare. 

Nu dispersati produsul pe intreaga lungime a firului de par. Repetati schema de aplicare pana la terminarea pachetului. 

Pe baza rezultatelor testelor clinice, este recomandat sa folositi tratamentul dermato-cosmetic de la 1 luna pana la 4 luni. 

Repetati utilizarea o data pe an si daca este necesar, sa folositi 1 fiola pe saptamana pentru a mentine rezultatele.

Reacții adverse și contraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute în urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. 

Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija la efectele secundare datorită ingredientelor pe care le conține, deoarece poți să dezvolți alergii la el.

MAI POTI CITI