PASSISCLEROTIN pareri forum suplimente Hofigal antistres. Prospect, beneficii, contraindicatii.

Părerea recenziilor despre Passisclerotin comprimate extrasă din opiniile și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre sedative naturiste fara dependenta, cine a folosit Passisclerotin, cat timp se ia:

1. Păreri Pozitive - 0,74
2. Sentiment Negativ- 0,48
3. Opinii Neutre - 0,53


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților nu este întotdeauna pozitiv. Cu toate acestea, feedback-ul negativ nu este neapărat fals. Este posibil ca aceste opinii să necesite o căutare și segmentare mai amănunțită.

În acest prospect găsiți: Ce este și pentru ce se utilizează Passisclerotin Hofigal; Compoziție : Cum să utilizați ; Reacții adverse posibile si contraindicatii

Produs naturist valoros cu aportbogat de nutrienti si substante bioactive, necesar dieteipentru imbunatatirea echilibrului psiho-emotional si restabilirea functiilor fiziologice ale sistemului nervos central in situatii de stres care pot avea efecte negative la persoane cu predispozitie la unele tulburari functionale cardiovasculare si gastro-intestinale.

Passisclerotin comprimate pareri am folosit

BENEFICII

- contribuie la atenuarea starilor de tensiune, de neliniste, de incordare si nervozitate, reduce starile de iritabilitate si emotivitate;

- contribuie la ameliorarea tulburarilor cardiace in situatii de stres;

- actiune benefica in tulburari digestive pe fond nervos sau pe baza de stres sau tensiune psihica;

- ajuta la instalarea unui somn linistit, odihnitor, influentand pozitiv calitatea si durata somnului.  


Ingrediente compozitie comprimat (1115 mg): 300 mg extract uscat din frunze de Roinita (Melissa officinalis), 300 mg extract uscat din frunze si flori de Paducel (Crataegus monogyna), 185 mg extract uscat din parti aeriene de Talpa gastei (Leonurus cardiaca), 140 mg pulbere din radacina de Valeriana (Valeriana officinalis), 100 mg pulbere din parti aeriene de Passiflora (Passiflora incarnata), 15 mg Coenzima Q10, hidroxipropilmetilceluloza, stearat de magneziu, talc, aerosil, guma arabica, fructoza, glucon delta lactone, carbonat de magneziu.

Mod de administrare

- 1 comprimat de 2 - 3 ori pe zi, la nevoie (preferabil dupa mese) sau la recomandarea specialistului.

In tulburari ale somnului se iau 1-2 comprimate (in doza unica) cu 30 - 60 minute inainte de culcare

Contraindicatii si efecte secundare

Produsul este bine tolerat, fara contraindicatii semnalate pana acum la dozele si ritmul de administrare recomandate.

In sarcina, perioada de alaptare, copii pana la varsta de 7 ani este necesara recomandarea specialistului.

Se va evita administrarea produsului in asociere cu consumul de alcool.

MAI POTI CITI