Quercetin C+Zn Complex păreri forum suplimente imunitate. Prospect, beneficii și contraindicații.

Părerea recenziilor despre Quercetin C+Zn Complex VitacurVeg  extrasă din opiniile și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre înlocuitor complex imunitate + quercetin + zn + d3, cât durează tratamentul și dacă îngrașă:

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,52
3. Opinii Neutre - 0,54


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul recenziilor și părerilor clienților este pozitiv și exprimă încrederea și mulțumirea acestora. Sentimentul clienților nu este întotdeauna pozitiv. Cu toate acestea, feedback-ul negativ nu este neapărat fals. Este posibil ca aceste opinii să necesite o căutare și segmentare mai amănunțită.

În acest prospect găsiți: Ce este și pentru ce se utilizează Quercetin C+Zn Complex; Compoziție Quercetin C+Zn Complex: Cum să utilizați Quercetin C+Zn Complex; Reacții adverse posibile si contraindicatii

Quercetin C+Zn Complex x 60 comprimate  este un supliment alimentar, fara gluten si fara lactoza, pe baza de Quercitina, Vitamina C si Zinc, ideal pentru perioadele cand exista un necesar mai mare pentru acesti nutrienti. Absorbtia 

Indicatii

  • tulburari inflamatoare
  • antivirale
  • imunomodelator
  • antihistaminic
 
Quercetina este un flavonoid natural utilizat impotriva tulburarilor inflamatoare si  si a manifestarilor alergice. De asemenea, quercetina este cunoscuta pentru proprietatile sale antivirale, imunomodelatoare si  antihistaminice, oferind si protectie cardiovasculara si antioxidanta.

quercetina-zn-vitacur-veg pareri forum am folosit

Quercetina împreună cu Vitamina C actioneaza sinergic antiviral, blocand actiunea virusurilor, intarind in acelasi timp raspunsul imun al organismului

Vitamina C si Zincul contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si la protectia celulelor fata de stresul oxidativ.

Zincul joaca un rol crucial in functionarea  tuturor celulelor imune si deficienta acestuia are un impact profund asupra sistemului imunitar crescand predispozitia la o varietate de infectii.  

La fel ca Quercetina si Vitamina C, Zincul are, de asemenea  proprietati antibacteriene si antiseptice.

Quercetina - 200 mg

Vitamina C - 200 mg

Zinc - 14.55 mg

Mod de administrare - dozaj

Un comprimat pe zi, intre mese, preferabil seara, inainte de culcare.

Contraindicații Quercetin C+Zn Complex

Suplimentul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute în urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija la efectele secundare datorită ingredientelor pe care le conține, deoarece poți să dezvolți alergii la el.

MAI POTI CITI