RINOPANTEINA păreri forum spray nazal fără dependență și reacții adverse. Prospect, prețuri farmacie.

Părerea recenziilor despre extrasă din opiniile și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre Rinopanteina da dependenta, Rinopanteina reactii adverse, înlocuitor spray nazal cu vitamina a si e, prospect rinopanteina spray copii

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,53
3. Opinii Neutre - 0,52


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților nu este întotdeauna pozitiv. Cu toate acestea, feedback-ul negativ nu este neapărat fals. Este posibil ca aceste opinii să necesite o căutare și segmentare mai amănunțită.

În acest prospect găsiți: Ce este și pentru ce se utilizează rinopanteina spray;  Compoziție rinopanteina spray: Cum să utilizați rinopanteina spray; Reacții adverse posibile si contraindicatii

pareri forum Rinopanteina spray reactii adverse

Spray-ul nazal Rinopanteina preintampina formarea si uscaciunea crustelor la nivelul nasului si lubrifiaza, hidrateaza si stimuleaza regenerarea mucoasei nazale. 

Spray-ul nazal Rinopanteina este indicat in caz de rinite medicamentoase, alergice, hipertrofice si atrofice, dupa interventii chirurgicale si dupa epistaxis

Are in compozitie vaselina alba, vitamina A, D-Panthenol si ulei de vaselina. 

Mod de utilizare

Se recomanda administrarea zilnica a cate 2-3 pufuri in fiecare nara sau dupa cum va sfatuieste medicul. 


Contraindicații și reactii adverse

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute în urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice.

Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija la efectele secundare datorită ingredientelor pe care le conține, deoarece poți să dezvolți alergii la el.

MAI POTI CITI