SEBAMED Gel Antiacneic păreri forumuri am folosit. Prospect, beneficii, mod de utilizare.

Părerea recenziilor despre Gel antibacterian pentru tratamentul cosurilor Clear Face  extrasă din opiniile și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre creme pentru acnee severa, crema pentru acnee cu antibiotic, gel pentru acnee sebamed cât timp se folosește.

1. Păreri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,54


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților nu este întotdeauna pozitiv. Cu toate acestea, feedback-ul negativ nu este neapărat fals. Este posibil ca aceste opinii să necesite o căutare și segmentare mai amănunțită.

În acest prospect găsiți: Ce este și pentru ce se utilizează Gelul antibacterian pentru tratamentul cosurilor Clear Face; Compoziție Gel antibacterian pentru tratamentul cosurilor Clear Face: Cum să utilizați Gel antibacterian pentru tratamentul cosurilor Clear Face; Reacții adverse posibile si contraindicatii

pareri Gel antibacterian pentru tratamentul cosurilor Clear Face

Destinat ingrijirii corecte a pielii sanatoase impotriva acneei si a comedoanelor. Previne si reduce inflamatia si vindeca formatiunile aparute in urma acneei. Pantenolul si alantoina ajuta la regenerarea celulelor. 
 

Având un рН de 5,5, similar cu cel al pielii sanatoase, Gelul dermatologic antiacneic pentru tratamentul cosurilor Clear Face consolideaza invelisul natural de protectie al pielii, combate bacteriile care cauzeaza acneea si protejeaza pielea impotriva recidivei acesteia si impotriva aparitiei comedoanelor. 

Reduce inflamatia si usuca cosurile cauzate de acnee. Pantenolul si alantoina sustin regenerarea celulelor.

Prin pH-ul 5.5, identic cu cel al pielii sanatoase, stabilizeaza invelisul protector natural care combate bacteria ce cauzeaza acneea si previne reaparitia acneei si a comedoanelor.

Mod de utilizare: 

Dupa curatarea pielii, aplicati gelul direct pe zonele cu probleme. Folositi gelul, daca este necesar, de cateva ori pe zi.

Contraindicații și efecte secundare Sebamed Gelul antibacterian pentru tratamentul cosurilor Clear Face

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute în urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. 

Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija la efectele secundare datorită ingredientelor pe care le conține, deoarece poți să dezvolți alergii la el.

Produsul este testat dermatologic.

MAI POTI CITI