SIMBIFLORA Forte pareri forum capsule probiotice. Prospect, mod de administrare, contraindicații.

Părerea recenziilor despre SIMBIFLORA Forte Nutriensa extrasă din opiniile și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre cel mai bun probiotic pentru constipatie, medicamente pentru balonare si gaze forum, cine a folosit si cat dureaza tratamentul:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,47
3. Opinii Neutre - 0,53


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților nu este întotdeauna pozitiv. Cu toate acestea, feedback-ul negativ nu este neapărat fals. Este posibil ca aceste opinii să necesite o căutare și segmentare mai amănunțită.

Ce este si pentru ce se foloseste SimbiFlora Forte - beneficii

pareri forum am folosit simbiflora forte pentru constipatie

Contribuie la refacerea florei intestinale în urma tratamentelor cu antibiotice, având efect benefic asupra tranzitului intestinal;

Ajută la reducerea disconfortului intestinal prin reechilibrare hidro-electrolitică;

Contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar;

Contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.  


Compoziţie:

Lactobacillus + Bifidobacterium si fibre de fructooligozaharide + Vitamina D3 + Zinc.

Mod de administrare:

Se administrează pe cale orală.

Se poate administra copiilor peste 12 ani, adulţilor şi persoanelor în vârstă, câte o capsulă pe zi, preferabil înainte sau după administrarea de antibiotice, la un interval minim de 2 ore, cu o cantitate suficientă de apă.

Contraindicatii si efecte adverse

Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija la efectele secundare datorită ingredientelor pe care le conține, deoarece poți să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, îți sugerăm să citești bine lista cu ingredientele pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești o persoană alergică la acestea înainte sa îl folosești.

MAI POTI CITI