SIMBIFLORA KIDS păreri am folosit probiotice pentru copii. Prospect, beneficii si cum se administrează.

Părerea recenziilor despre SIMBIFLORA KIDS plicuri probiotic pentru copii extrasă din opiniile și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre beneficii, contraindicații și mod de utilizare.

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,50
3. Opinii Neutre - 0,48


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților nu este întotdeauna pozitiv. Cu toate acestea, feedback-ul negativ nu este neapărat fals. Este posibil ca aceste opinii să necesite o căutare și segmentare mai amănunțită.

În acest prospect găsiți: Ce este și pentru ce se utilizează SIMBIFLORA KIDS ; Înainte să utilizați; Compoziție; Cum să utilizați; Reacții adverse posibile si contraindicatii

pareri forum am folosit simbiflora kids forum probiotic copii

BENEFICII

-contribuie la refacerea florei intestinale cu efect benefic asupra tranzitului intestinal; 

– ajuta la reducerea disconfortului abdominal si imbunatateste procesele digestive; 

– contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar; 

– contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos si muscular. 

Mod de administrare - dozaj

Se poate utiliza astfel: – copii 2-6 ani: 1 plic pe zi, – copii 6-12 ani: 1-2 plicuri pe zi, inainte sau dupa administrarea de antibiotice la un interval minim de 2 ore. 

Continutul plicului poate fi consumat direct sau amestecat cu apa, bauturi calde (ceai, lapte, suc) sau alimente. 
 

Contraindicații și efecte adverse

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute în urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. 

Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija la efectele secundare datorită ingredientelor pe care le conține, deoarece poți să dezvolți alergii la el.

MAI POTI CITI