Thayers Cucumber Facial Toner tonic facial de curățare păreri bune pe forumurile de cosmetică.

Părerea recenziilor despre Thayers Cucumber Facial Toner tonic pentru curatare extrasă din opiniile și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre loțiuni tonice faciale naturale, cea mai bună loțiune facială de curățare.

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,52
3. Opinii Neutre - 0,54

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților nu este întotdeauna pozitiv. Cu toate acestea, feedback-ul negativ nu este neapărat fals. Este posibil ca aceste opinii să necesite o căutare și segmentare mai amănunțită.

Clienții apreciază pozitiv beneficiile acestuia de hidratare, controlul al sebumului excesiv, calmare, iluminare și nutriție.

Produsul tonic Thayers Cucumber Facial Toner ajută la curățarea finală, la armonizarea și la înviorarea pielii.

pareri forum lotiune tonica Thayers Cucumber Facial cu castravete

Caracteristici și beneficii:

• hidratează și hrănește pielea
• contractă porii
• menține echilibrul ph-ul pielii
• calmează și tonifică
• reglează producția de sebum
• împrospătează și iluminează  


Cum se utilizează:

Se aplică pe un tampon cosmetic și se tratează pielea, cu mișcări circulare. Se utilizează în fiecare dimineață și/sau seară.

Contraindicații

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute în urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice.

Însă, îți sugerăm să citești bine lista cu ingredientele pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești o persoană alergică la acestea înainte sa îl folosești.

MAI POTI CITI