URIDINE Secom 250 mg pareri forum am folosit. Prospect, indicatii si contraindicatii.

Părerea recenziilor despre Uridine Secom 250 mg extrasă din opiniile și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre înlocuitor farmacia tei uridine am folosit, Secom uridine prospect, Uridine farmacia la pret mic, Uridine 250 mg forum cat timp se ia:

1. Păreri Pozitive - 0,73
2. Sentiment Negativ- 0,50
3. Opinii Neutre - 0,54

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Cu toate acestea, feedback-ul negativ nu este neapărat fals. Este posibil ca aceste opinii să necesite o căutare și segmentare mai amănunțită.

În acest prospect găsiți: Ce este și pentru ce se utilizează Uridine Secom; Înainte să utilizați Uridine 250 mg ; Compoziție; Cum să utilizați; Reacții adverse posibile si contraindicatii

Uridina, precursor al fosfolipidelor membranelor neuronale, sustine functiile cognitive, starea emotionala, motivatia, controlul miscarilor si tonusul muscular.

pareri uridine secom forum prospect beneficii si contraindicatii

Uridina este o nucleotida care sustine sinteza membranelor celulare si functia cognitiva prin actiune directa la nivelul sistemului nervos.

Uridina este una dintre cele 4 componente de baza ale acidului ribonucleic (ARN) si sustine imbunatatirea functiei sinaptice cerebrale.

Beneficii si proprietati terapeutice:

Ofera suport in formarea conexiunilor sinaptice de la nivelul neuronilor;
Favorizeaza sinteza fosfolipidelor din membranele celulare; are actiune sinergica impreuna cu acizii grasi Omega-3 (DHA) si cu sursele de colina (de exemplu: alfa GPC);
Mentine sinteza normala a neurotransmitatorilor acetilcolina si dopamine;
Mentinerea structurii si a functiilor hepatice normale;
Mentinerea functiei cardiace normale prin favorizarea exercitarii unei actiuni cardioprotectoare rapide in ischemie (uridina sustine blocarea canalelor de potasiu din mitocondrii).


Ingrediente compozitie: Uridina(uridin-5-monofosfat disodic) - 250 mg.

Mod de utilizare: cate 1-2 capsule/zi sau conform recomandarii consultantului de specialitate. A nu se pastra la frigider.

Contraindicatii si efecte secundare

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute în urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija la efectele secundare datorită ingredientelor pe care le conține, deoarece poți să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, îți sugerăm să citești bine lista cu ingredientele pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești o persoană alergică la acestea înainte sa îl folosești.


MAI POTI CITI