Beauty Start Zenyth păreri forum am folosit supliment bun pentru piele, păr și unghii sănătoase

Părerea recenziilor despre Beauty Start 750mg, 80 capsule, Zenyth  extrasă din opiniile și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre înlocuitor Beauty Start, cine a folosit, cât timp se face tratament și dacă îngrașă:

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,50
3. Opinii Neutre - 0,45


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților nu este întotdeauna pozitiv. Cu toate acestea, feedback-ul negativ nu este neapărat fals. Este posibil ca aceste opinii să necesite o căutare și segmentare mai amănunțită.

Ce este, pentru ce se folosește, ce conține în compoziție și dacă are contraindicații

Beauty Start este un supliment alimentar pe baza de colagen, vitamina C, coenzima Q10 si acid hialuronic, care ajuta la prevenirea semnelor specifice imbatranirii. Colagen + Vitamina C: esentiale in orice produs antiaging. 

Beauty Start contine un complex de peptide de colagen bioactiv hidrolizat Verisol, un ingredient important pentru fermitatea si elasticitatea pielii. 


Beauty Start Zenyth pareri forum capsule naturiste pentru par si unghii
Beauty Start vine si cu o doza suplimentara de vitamina C care, pe de o parte, stimulează sinteza colagenului, iar pe de alta parte ofera protecție antioxidanta pielii. 

Compoziție doza zilnica recomandata (4 capsule):

Peptide din colagen bovin hidrolizat, de tip I si III (Verisol) – 2.500 mg;
Inulina extrasa din rădăcină de cicoare (Cichorium intybus) – 87,5 mg;
Vitamina C – 80 mg;
Coenzima Q10 – 40 mg;
Hialuronat de sodiu – 30 mg.

Mod de administrare:

Adulti – Cate 2 capsule de doua ori pe zi, dimineata, inainte de masa, si seara, inainte de culcare, sau conform recomandarii specialistului. 

Capsulele pot fi inghitite ca atare sau pot fi desfacute, iar pulberea dizolvata in apa inainte de consum. 

Contraindicații și efecte adverse 

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute în urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. 

Din acest motiv, îți sugerăm să citești bine lista cu ingredientele pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești o persoană alergică la acestea înainte sa îl folosești.

Suplimentul nu are restricții privitoare la durata de utilizare si nu creează dependenta.

MAI POTI CITI