CardusComplex pareri forumuri. Rezumat prospect, beneficii, contraindicații si mod de administrare.

Părerea recenziilor despre Carduscomplex Bio, fiole 20x10ml Bipole extrasă din opiniile și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre cine a folosit si cat timp se ia, CardusComplex îngrășa, ce contraindicatii are CardusComplex:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,41
3. Opinii Neutre - 0,45


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Feedback-ul negativ nu este neapărat fals. Este posibil ca aceste opinii să necesite o căutare și segmentare mai amănunțită.

În acest prospect găsiți: Ce este și pentru ce se utilizează Carduscomplex Bio; Înainte să utilizați Carduscomplex Bio ; Compoziție : Cum să utilizați ; Reacții adverse posibile si contraindicatii

CARDUSCOMPLEX BIO, 200 ml Bipole Supliment alimentar cu Armurariu, Emulsie de turmeric (curcuma) biodisponibil, piper negru Si uleiuri esentiale.

Ingrediente: apă, suc de portocale* concentrat, Vi-Active™ extract de turmeric [emulsie de turmeric rizom (Curcuma longa L. 14,6% curcuminoizi)], extract uscat din semințe de armurariu* [Silybum marianum (L.) Gaertn.,3% silimarină], aromă naturală de mentă, ulei esențial de rozmarin (Rosmarinus officinalis L.) 10mg/fiolă, coajă de lămâie [Citrus limonum (L.) Osbeck] 10 mg/fiolă, extract din semințe de piper negru (Piper nigrum L. 10% piperină), ulei esențial de lemongrass (Cymbopogon citratus L.) 1 mg/fiolă.

pareri carduscomplex forum am folosit
 

Nu s-au folosit conservanți sau stabilizatori în producerea acestui produs, iar materiile prime utilizate au trecut controale stricte de calitate.

Mod de utilizare:

Agitați fiola înainte de utilizare și consumați diluat în jumătate de pahar de apă. 

Consumați 1 - 2 fiole pe zi.

Pentru golire rupeți ambele capete marcate ale fiolei.

Contraindicatii si efecte secundare

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute în urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. 

Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija la efectele secundare datorită ingredientelor pe care le conține, deoarece poți să dezvolți alergii la el.


MAI POTI CITI