CELULITA metode de eliminare. Cel mai eficient tratament pentru celulita acasă.

Nu este vorba de a scapă de celulita in 7 zile, chiar dacă un masaj anticelulitic acasă cu bicarbonat amestecat cu miere poate fi un remediu bun pentru celulita. 

Scapă de celulita cu aspiratorul... wow, uneori creativitatea necontrolată poate inventa cel mai bun tratament anticelulitic din lucruri la care nu te-ai gândi.

Deși o dietă echilibrată și exercițiile fizice ar putea să nu te scape de celulită, ele vă pot îmbunătăți tonusul muscular. 

Să revenim cu picioarele pe pământ și să vedem câteva mituri și fapte adevărate în legătură cu celulita.

1. Liposucția NU este recomandată pentru tratarea celulitei deoarece grăsimea care este îndepărtată este subcutanată, sub nivelul în care rezidă celulele adipoase care provoacă celulita. Ocazional poate chiar agrava aspectul celulitei.

Eliminare celulita pareri Remedii celulita picioare

2. Aplicarea dispozitivelor care presează sau sug pielea (lipmasaj) NU este de natură să producă o ameliorare de durată a celulitei.

Cu toate acestea, unul a fost aprobat de FDA pentru reducerea temporară a celulitei. Când tratamentele se opresc, celulita va reveni probabil. Este puțin probabil ca aceste dispozitive să fie dăunătoare.

3. Pare contraintuitiv, dar pierderea în greutate NU îmbunătățește întotdeauna aspectul celulitei.

De fapt, la anumite persoane, pierderea în greutate îi poate agrava aspectul.

4. Cremele din plante ai căror producători susțin că reduc aspectul celulitei suferă de aceleași neajunsuri ca și alte terapii topice. 

Nu există studii științifice care să demonstreze că pot pătrunde suficient de adânc pentru a avea un efect real. 

Cu toate acestea, unele dintre creme conțin substanțe chimice care ar putea produce reacții alergice la unele persoane.

Deși prevenirea celulitei ar putea să nu fie posibilă, este rezonabil să urmezi un stil de viață sănătos. 

Odihna din plin, o dietă completă, bogată în fructe, legume, nuci și cereale integrale, împreună cu un regim de exerciții fizice consecvent, vor contribui în mare măsură la controlul aspectului celulitei.

MAI POTI CITI