CICA SKIN + pareri forumuri, prospect, beneficii, contraindicatii si mod de utilizare

Părerea recenziilor despre Cica Skin  + extrasă din opiniile și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre cine a folosit cica skin, cat timp dureaza tratamentul, daca ingrasa si ce contraindicatii are, preturi farmacie:

1. Păreri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,44
3. Opinii Neutre - 0,29


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților nu este întotdeauna pozitiv. Cu toate acestea, feedback-ul negativ nu este neapărat fals. Este posibil ca aceste opinii să necesite o căutare și segmentare mai amănunțită.

În acest prospect găsiți: Ce este și pentru ce se utilizează Cica Skin capsule;  Compoziție : Cum să utilizați ; Reacții adverse posibile si contraindicatii

pareri forum am folosit cica skin capsule compozitie indicatii

• Turmeric- contribuie la menținerea sănătății pielii și are proprietăți antioxidante semnificative. 

• Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a pielii. 

• Vitamina A contribuie la: menținerea sănătății pielii, procesul de diferențiere celulară. 

• Zincul contribuie la: metabolismul normal al vitaminei A, menținerea sănătății pielii, procesul de diviziune celulară.

• Vitamina C, Vitamina E, Zinc și Seleniu - contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.


Mod de utilizare: 1 capsulă pe zi, consumatăcu o cantitate suficientă de lichide.

Cat dureaza tratamentul:

Se recomandă ca produsul să fie consumatpe o perioadă de 3-6 luni.

Contraindicatii si efecte adverse

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute în urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija la efectele secundare datorită ingredientelor pe care le conține, deoarece poți să dezvolți alergii la el.

Contraindicat la copii mai mici de 6 ani, femei însărcinate sau care alăptează, persoane cu hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului.

MAI POTI CITI