Deprox 500 păreri forumuri. Prospect, beneficii, contraindicații și mod de utilizare.

Părerea recenziilor despre DEPROX 500 extrasă din opiniile și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre am folosit deprox, cat timp dureaza tratamentul si dacă îngrașă:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,45
3. Opinii Neutre - 0,48


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

În acest prospect găsiți: Ce este și pentru ce se utilizează Deprox 500; Înainte să utilizați Deprox 500; Compoziție: Cum să utilizați; Reacții adverse posibile si contraindicatii

Deprox 500 este un supliment alimentar util pentru bunastarea prostatei  putand interveni pentru ameliorarea simptomelor dureroase obstructive si iritative.

Compoziția sa pe bază de extract standardizat de polen de flori  poate fi folosită pentru prostatita cronică.  

Deasemenea, Deprox 500 contribuie la păstrarea unei stări de bine la femei după instalarea menopauzei.


pareri forum am folosit deprox 500

Ingrediente:

Graminex® G63® (extract 20:1 din polen de Secară); agenți de încărcare: celuloză microcristalină, fosfat dicalcic; agenți antiaglomeranți: mono- și digliceride ale acizilor grași, carboximetilceluloză de sodiu reticulată, dioxid de siliciu, săruri de magneziu ale acizilor grași; agenți de glazurare: shellac, hidroxipropilmetilceluloză, talc, polietilenglicol, glicerol; coloranți: dioxid de titan, oxizi și hidroxizi de fier; nicotinamidă (niacină); clorihrat de piridoxină (vitamina B6); riboflavină (vitamina B2); nitrat de tiamină (vitamina B1); cianocobalamina 0,1% (vitamina B12 -maltodextrină, citrat trisodic, acid citric); acid pteroilmonoglutamic (acid folic).

Mod de administrare

Cate doua comprimate filmate utilizate concomitent, de preferinta cu 30 minute inainte de masa, impreuna cu un pahar de apa, pentru o perioada de cel putin 90 de zile.

Contraindicații și efecte adverse

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute în urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. 

Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija la efectele secundare datorită ingredientelor pe care le conține, deoarece poți să dezvolți alergii la el.

A nu se consuma de catre persoanele alergice la Polen.

MAI POTI CITI