Dr. Max MENOA păreri am folosit pastile pentru menopauza. Rezumat prospect, preț farmacie.

Părerea recenziilor despre Dr. Max MENOA extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări despre Pastile soia pentru menopauza, Cele mai bune pastile menopauza cât timp se iau, Tablete naturiste pentru menopauza ingrașă, Cel mai bun tratament pentru menopauza:

1. Păreri Pozitive - 0,69
2. Sentiment Negativ- 0,47
3. Opinii Neutre - 0,50


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților nu este întotdeauna pozitiv. Cu toate acestea, feedback-ul negativ nu este neapărat fals. Este posibil ca aceste opinii să necesite o căutare și segmentare mai amănunțită.

În acest prospect găsiți: Ce este și pentru ce se utilizează Dr. Max MENOA; Înainte să utilizați Dr. Max MENOA ; Compoziție: Cum să utilizați; Reacții adverse posibile si contraindicatii

Dr.Max Menoa este un supliment alimentar recomandat femeilor aflate in perioada de menopauza ce contine izoflavone naturale extrase din soia, resveratrol, vitamine, extract din flori de hamei si seminte de in.

pareri am folosit dr max menoa forum pastile menopauza

BENEFCII ȘI PROPRIETĂȚI TERAPEUTICE

• Resveratrolul contribuie la functionarea normala a sistemului cardiovascular;
• Hameiul si semintele de in contribuie la calmarea simptomelor menopauzei;
• Hameiul contribuie la functionarea normala a sistemului nervos si sustine somnul linistit; 
• Semintele de in sustin digestia si functionarea normala a tractului intestinal.


Ingrediente: Ulei din seminte de floarea-soarelui, capsula [gelatina, agent de ingrosare (glicerol), apa, colorant (oxizi si hidroxizi de fier)], extract de Soia (Glycine max) (contine 40% izoflavone din soia), extract din flori de Hamei (Humulus lupulus), extract din vin rosu (Vitis vinifera) (contine 30% resveratrol), acetat de DL-α-tocoferil, extract din seminte de In (Linum usitatissimum), emulsifiant (mono- si digliceride ale acizilor grasi), agent de glazurare (ceara de albine), clorhidrat de piridoxina, acid pteroilmonoglutamic.

Mod de utilizare: 1 capsula zilnic. Pentru eficienta optima, se recomanda  utilizarea produsului pe o perioada de cel putin 3 luni.

Contraindicații și efecte adverse

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute în urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija la efectele secundare datorită ingredientelor pe care le conține, deoarece poți să dezvolți alergii la el.


MAI POTI CITI