Grăsimea Abdominală mituri si realitate despre eliminare, remedii și diete

Scapa de grasimea abdominala in 7 zile • 5 legume care distrug grasimea de pe burta • Bicarbonatul elimina grasimea abdominala • Exercitii pentru eliminare grasime abdomen • Remedii naturiste pentru grasimea de pe burta • Dieta pentru grasimea abdominala

Există diete pentru a reduce grăsimea de pe burtă? Cât de eficiente sunt genuflexiunile și exercițiile pentru abdomen? 

Vorbim despre mituri și fapte. Grăsimea de pe burtă este un semn de exces de greutate și un factor de risc serios pentru dezvoltarea bolilor cardiovasculare.

O burtă mare este o consecință a malnutriției și a lipsei de mișcare. A scăpa doar de „burta” nu va funcționa - trebuie să lupți împotriva excesului de greutate în general.

pareri forum remedii naturiste pentru grasimea de pe burta

Adevărat: burta crește de la bere

De la sine, berea nu va mări stomacul. Cu toate acestea, dacă consumați regulat această băutură bogată în calorii cu gustări bogate în calorii: chipsuri, biscuiți și nuci sărate, excesul de greutate nu va întârzia să apară. 

Pentru consumatorii de bere, o creștere a taliei este de obicei exacerbată de problemele hepatice, hipertensiunea arterială și alte consecințe ale consumului de alcool și alimente nesănătoase.

♦ Mit: Genuflexiunile sau exercițiile pentru abdomen ajută la eliminarea grăsimii de pe burtă.

Dacă o persoană continuă să consume mai multe calorii decât cheltuiește și să mențină excesul de greutate, mușchii tonifiați vor rămâne sub un strat de grăsime. 

Acest lucru nu înseamnă că exercițiul nu este necesar. Combinați-le cu o dietă alimentară nu numai pentru a reduce greutatea, ci și pentru a întări mușchii.

Adevărat: Cereale integrale vă pot ajuta să pierdeți în greutate

Cerealele integrale chiar te ajuta sa slabesti. În același timp, acestea nu sunt doar sărace în calorii, dar păstrează și o senzație de sațietate mult timp datorită conținutului lor ridicat de fibre. 

Alimentele din cereale integrale stimulează intestinele și luptă împotriva constipației. Acest lucru vă permite să reduceți vizual volumul abdomenului.

Mit: O dietă specială vă va scăpa de excesul de grăsime de pe burtă.

Odată cu pierderea în greutate grăsimea părăsește acele locuri unde se depune cel mai ușor. Din moment ce multe persoane au principalele rezerve de grasime in zona taliei, poate parea ca dietele acționează exclusiv asupra acesteia. 

Cu toate acestea, nicio dietă nu este concepută pentru a scăpa de grăsime într-un anumit punct. Trecerea la o alimentație sănătoasă și creșterea activității fizice reduce excesul de țesut adipos în întregul corp, inclusiv în abdomen.

Adevărat: două ore și jumătate de mers activ pe săptămână pot pierde aproximativ doi centimetri și jumătate din circumferința taliei pe lună

Mersul pe jos timp de o jumătate de oră până la o oră de trei ori pe săptămână reduce dimensiunea celulelor adipoase din abdomen cu 20 la sută. 

Procesul va decurge mai rapid dacă exercițiile moderate devin zilnice, iar excesul de grăsime și zahăr dispar din dietă.

MAI POTI CITI