Păreri am folosit Ser Strălucire Alfaparf Milano Semi Di Lino Sublime Cristalli Liquidi

Părerea recenziilor despre Ser de Stralucire cu Microcristale Alfaparf Milano Semi Di Lino Sublime Cristalli Liquidi The Original, 50ml extrasă din opiniile și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre Set alfaparf milano Esteto, Produse profesionale par alfaparf, Alfaparf smoothing oil, Alfaparf milano semi di lino sublime nourishment

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,45
3. Opinii Neutre - 0,50


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților nu este întotdeauna pozitiv. Cu toate acestea, feedback-ul negativ nu este neapărat fals. Este posibil ca aceste opinii să necesite o căutare și segmentare mai amănunțită.

Ce este și pentru ce se utilizează Ser Strălucire Alfaparf Milano Semi Di Lino Sublime Cristalli Liquidi; Înainte să utilizați; Compoziție : Cum să utilizați; Reacții adverse posibile si contraindicatii
 
Ser cu Microcristale Alfaparf Milano Semi Di Lino Sublime Cristalli Liquid pareri forumurii
Ser de Stralucire cu Microcristale - Alfaparf Milano Semi Di Lino Sublime Cristalli Liquidi The Original, 50ml: ser imbogatit cu microcristale ideal pentru toate tipurile de par, ce confera instant stralucire si luminozitate uimitoare fara sa incarce. 

Datorita formulei cu ulei din seminte de in si vitamina E, invaluie fibra capilara intr-un film de protectie usor si flexibil, prevenind deshidratarea si efectele nedorite ale umiditatii.

Ingrediente compoziție: ulei din seminte de in, ulei de floarea soarelui, vitamina E

Mod de aplicare: se aplica cateva picaturi pe parul umed sau uscat, se coafeaza ca de obicei.

Indicat pentru următoarele tipuri de par: Vopsit, Normal, Uscat, Degradat.

Beneficiu: Stralucire, Hidratare.

Contraindicații

Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija la efectele secundare datorită ingredientelor pe care le conține, deoarece poți să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, îți sugerăm să citești bine lista cu ingredientele pe care le conține produsul.

MAI POTI CITI