Păreri Assista RepelX forumuri Spray anti-țânțari recomandat pentru copii și adulți

Părerea recenziilor despre Assista RepelX Spray anti-tantari  extrasă din opiniile și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre cel mai bun spray anti tantari, spray tantari si capuse copii, protectie impotriva tantarilor, spray tantari bebelusi:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,45
3. Opinii Neutre - 0,53


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

ATENȚIE! Sentimentul clienților nu este întotdeauna pozitiv. Cu toate acestea, feedback-ul negativ nu este neapărat fals. Este posibil ca aceste opinii să necesite o căutare și segmentare mai amănunțită.

În acest prospect găsiți: Ce este și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați; Compoziție: Cum să utilizați; Reacții adverse posibile si contraindicatii

RepelX Spray anti-tantari are efect repelent, pana la 8 ore, impotriva intepaturilor de tantari.  

Acest produs previne eventualele muscaturi ale insectelor, nu trateaza si nu este un inlocuitor al tratamentului medical.

pareri-spray-repelx forum am folosit
 

Beneficii RepelX Spray anti-tantari

• Compatibilitate cu pielea: FOARTE BUNA
• Nu contine substanta DEET
• Pentru adulti si copii cu varsta peste 3 luni
• Protectie: pana la 8 ore
Testat dermatologic si clinic
 
Recomandari RepelX Spray anti-tantari

• adultilor si copiilor incepand cu varsta de 3 luni, precum si femeilor insarcinate.
• spray-ul anti-tantari se aplica direct pe pielea expusa si, dupa caz, pe imbracaminte.
• pentru aplicarea in zona fetei si a urechilor respectati urmatoarele recomandari: se va aplica spray-ul anti-tantari doar in jurul urechilor.

RepelX ofera protectie pana la 8 ore, in cazul in care va petreceti timpul in zone de padure, lacuri, mlastini si locuri cu umiditate ridicata, se recomanda aplicarea repelentului la fiecare 4 ore.

Contraindicații spray împotriva țânțarilor Assista RepelX

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute în urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice.

Repelentul NU se va aplica direct pe fata, atat in cazul copiilor, cat si a adultilor. Se va aplica repelentul in palma si apoi se va aplica pe fata, evitand ochii si gura.

În cazul in care apare o iritatie sau o reacție alergica, opriti utilizarea repelentului, spalati cu apa si sapun apoi consultati medicul


MAI POTI CITI