Păreri dieta cu GHIMBIR pentru SLĂBIRE: Cum să bei ceai de ghimbir pentru a slăbi rapid.

Slăbește cu ghimbir, cum se face ceaiul de ghimbir corect, forum ghimbir, beneficii și contraindicații

Ghimbirul poate înlocui o întreagă farmacie: ameliorează durerile de cap, ajută la supraviețuirea in urma otrăvirii și chiar sporește atracția estompată față de sexul opus. 

Dar această rădăcină exotică care vine din Asia are un talent care le umbrește pe toate celelalte.

Vorbind despre beneficiile ghimbirului pentru pierderea în greutate, este dificil să numim o stare de rău în care acesta va fi inutil. 

Componentele unice ale ghimbirului sunt terpenele speciale, compușii esteri zingiberen și borneol. Ele nu numai că dau ghimbirului mirosul său de neuitat, dar poartă și calitățile de dezinfectare și încălzire ale rădăcinii.

Cum să bei ghimbir pentru a pierde rapid în greutate. Dieta cu ghimbir.

dieta cu ghimbir preparere reteta ceai de ghimbir pentru slabit

Dieta cu ghimbir, în care o dietă sănătoasă este completată cu o băutură cu ghimbir, este un remediu binecunoscut pentru pierderea în greutate și detoxifiere. 

Rețetele de ceai de ghimbir necesită prepararea acestuia din rădăcină proaspătă și crudă.

Nu este dificil să-l achiziționați. Cu toate acestea, este important să urmați câteva reguli simple de selecție.

Cea mai valoroasă din punct de vedere al compoziției și al substanțelor active este rădăcina tânără de ghimbir, în plus, un astfel de ghimbir este mai ușor de curățat, pielea sa nu a avut timp să se întărească. 

Vizual, ghimbirul tânăr are o culoare plăcută bej-aurie, este neted la atingere, fără noduri. La pauză, fibrele rădăcinii sunt ușoare, de la alb la crem.

Rădăcină de ghimbir  poate fi recunoscută după coaja sa uscată, încrețită, adesea cu noduli - „ochi” și verdeață. Rădăcina decojită este de culoare galbenă, caracterizată prin fibre dure grosiere. Tăierea și răzuirea ghimbirului vechi necesită mult mai multă muncă.

Cum să bei ghimbir pentru a pierde în greutate vara

Ceaiul de ghimbir pentru pierderea în greutate este bun atât proaspăt preparat, cât și răcit. 

Ceaiul alb sau verde în compoziția sa se numără și printre remediile populare de acasă pentru a ajuta la pierderea în greutate: conține teină (ceaiul cafeină) care accelerează metabolismul lipidelor și antioxidanți ai catechinei care inhibă procesele oxidative de îmbătrânire în celulele corpului.

Pentru a prepara 1 litru de băutură de ghimbir, veți avea nevoie de ceai alb sau verde (3-4 lingurițe), 4 cm de rădăcină de ghimbir proaspăt (răzuiți ca un morcov sau un cartof nou și tăiați în felii subțiri), ½ lămâie (plus coaja). si se adauga la ghimbirul ras), dupa gust - menta si lemongrass.

Ghimbirul se pune la fiert cu 500 ml apa, se fierbe la foc mic 15-20 de minute, se adauga lamaie, coaja de lamaie si menta, se lasa 10 minute, se strecoara, stoarce cu lingura. 

Într-un castron separat, fierbeți ceaiul alb sau verde (adăugați și 500 ml apă la cantitatea indicată, fierbeți cel mult 3 minute (altfel ceaiul va fi amar), strecurați și combinați cu infuzia de ghimbir-lămâie.

Cum să bei ghimbir pentru pierderea în greutate, în ce cantitate 

Beți porții mici în timpul zilei, între mese, dar nu imediat după masă și nu pe stomacul gol. 

Porția optimă este de 30 ml o dată (sau mai multe înghițituri dacă bei dintr-o sticlă, cană termo, pahar) - astfel vei contribui la absorbția optimă a lichidului și vei evita creșterea încărcăturii diuretice.

Contraindicații și atenționări

În timpul zilei, nu bea mai mult de doi litri de băutură cu ghimbir pentru pierderea în greutate. 

Este indicat să nu bei zilnic ceai de ghimbir mai mult de două săptămâni, deși cel mai probabil te vei bucura de efectul lui: infuzia de ghimbir nu numai că revigorează, împrospătează (sau, în funcție de compoziție și temperatură, dimpotrivă, încălzește), dar și ajută. controlează apetitul. 

Datorită proprietăților energetice ale ghimbirului, evitați să beți infuzia sau decoctul acestuia cu puțin timp înainte de culcare.

MAI POTI CITI