Păreri Herbagen Kit Regenerant capilar intensiv pentru bărbați, prospect, mod de utilizare și ce conține

Părerea recenziilor despre Kit regenerant capilar intensiv pentru barbati, 200ml - Herbagen extrasă din opiniile și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre am folosit șampon regenerat capilar bărbați, cât timp se folosește și ce compoziție are:

1. Păreri Pozitive - 0,70
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,54


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților nu este întotdeauna pozitiv. Cu toate acestea, feedback-ul negativ nu este neapărat fals. Este posibil ca aceste opinii să necesite o căutare și segmentare mai amănunțită.

Ce este și pentru ce se folosește Kit regenerant capilar intensiv pentru barbati, 200ml - Herbagen

Este un tratament intensiv împotriva căderii părului și regenerare, realizat prin acțiunea sinergică a celor mai recente ingrediente de origine naturală, testate clinic. 

Acțiunea lor constă în oprirea căderii firelor de par prin reducerea procesului inflamator, apariția de fire noi sănătoase, chiar în cazul alopeciei androgenice.

Kitul regenerant capilar intensiv pentru bărbați Herbagen este compus din 2 produse: 

pareri forum am folosit Kit regenerant capilar intensiv pentru barbati herbagen


1. ȘAMPON REGENERANT CAPILAR PENTRU BĂRBAȚI 100 ml – HERBAGEN

Conține active naturale, biokeratină, extract de coada calului, ginkgo biloba, ulei arbore de ceai, vitamina B3, D-Panthenol, Bisabolol, ce acționează intensiv asupra firelor de par, sporindu-le vitalitatea, volumul și densitatea. Calmează eficient scalpul iritat, îmbunătățește coeziunea firelor de păr.

2. SER BOOSTER REGENERANT CAPILAR 100 ml – HERBAGEN – 99% natural

Conține în compoziție ingredientele active naturale și sustenabile, testate clinic: Baicapil ® (Provital), Procapil ® (Sederma), Redensyl ® (Givaudan), vitamine și antiiritante,  prezentate mai jos:

Ingrediente compoziție beneficii:

• Biotinyl – GHK – peptida legată de vitamina H (biotină) ce ancorează rădăcină, întărește teaca interioara și exterioară a firelor
• Apigenin – flavonoid cu efect vasodilatator
• Acid oleanolic – antiandrogenic
• Larix Europea (wood extract) – Dihydroquercetin glucoside (DHQG) – activează metabolismul fibroblastelor papilei dermice
• Camelia Sinensis (leaf extract – ceai verde) – (EGCG glucoside) – reduce inflamația de la nivelul rădăcinii, inhibă căderea firelor, captează radicalii liberi
• Glycina – aminoacid asociat cheratinei care susține creșterea părului
• Zinc – vital pentru incorporarea cysteinei în keratină, pentru întărirea firului de păr
• Baicalin (extras din Scutellaria baicalensis Georgi), Sprot din soia și grâu care conțin nutrienți activi in proliferarea foliculilor, creșterea de fire noi, extinderea fazei anagene și reducerea pierderii părului. Îmbunătățește funcția mitocondriilor protejând fibroblastele de îmbătrânire.
• Niacinamida Vitamina B3 – echilibrează microbiota pielii, îmbunătățind aspectul pielii uscate sau grase de la nivelul scalpului.
• Bisabolol – obținut prin fermentarea trestiei de zahăr, inhibă citochinele proinflamatorii, reducând senzația de mâncărime a pielii scalpului

Mod de utilizare:

Spălați părul cu Șamponul regenerant pentru bărbați, apoi clătiți bine.

Aplicați Serul booster regenerant capilar la rădăcină și lăsați-l să acționeze 1-8 ore.

Șamponați cu Șamponul regenerant pentru bărbați.

Contraindicații și efecte secundare

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute în urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija la efectele secundare datorită ingredientelor pe care le conține, deoarece poți să dezvolți alergii la el.


MAI POTI CITI