Păreri STOMACHON LAX forum laxative naturale fără efecte secundare și fără prescripție

Părerea recenziilor despre STOMACHON LAX  comprimate extrasă din opiniile și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre stomachon lax prospect contraindicatii, Inlocuitor stomachon lax, prescriptie stomachon, remedii constipație forum:

1. Păreri Pozitive - 0,68
2. Sentiment Negativ- 0,36
3. Opinii Neutre - 0,45


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților nu este întotdeauna pozitiv. Cu toate acestea, feedback-ul negativ nu este neapărat fals. Este posibil ca aceste opinii să necesite o căutare și segmentare mai amănunțită.

În acest prospect găsiți: Ce este și pentru ce se utilizează Stomachon Lax; Înainte să utilizați ; Compoziție : Cum să utilizați Stomachon Lax; Reacții adverse posibile si contraindicatii

pareri am folosit stomachon lax inlocuitor laxative naturale constipatie
 

Stomahon Lax este o soluție NOUĂ cu extracte de plante pentru a ajuta ritmul intestinal regulat.

Cele 5 ingrediente active lucrează împreună pentru a restabili ritmul intestinal normal și a confortului interior:

BENEFICII

• Senna contribuie la funcționarea normală a tractului intestinal; utilă în menținerea funcțiilor fiziologice de purificare a organismului.

• Crusinul contribuie la funcționarea normală a tractului intestinal; util în menținerea funcțiilor fiziologice de purificare a organismului; susține rezistența fiziologică a organismului în condiții ambientale severe.

• Nalba-de-padure susține peristaltismul intestinal; susține tranzitul intestinal; susține o funcție intestinală regulată; contribuie la confortul digestiv; contribuie la susținerea digestiei.

Ingrediente compoziție: extract din frunze de Senna (Cassia angustifolia), cu 20% senozide; extract din scoarta de Crusin (Rhamus purshiana), cu 10% cascarozide A; capsulă: gelatină; agent de încărcare: celuloză microcristalină; extract 5:1 din parti aeriene de Nalba-de-padure (Malva sylvestris); mix de bacterii lactice (15 miliarde UFC Bacillus subtilis, 15 miliarde UFC Lactobacillus casei); agent antiaglomerant: săruri de magneziu ale acizilor grași.

Mod de utilizare: 1 capsulă pe zi.

Contraindicații și efecte secundare Stomachon Lax

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute în urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija la efectele secundare datorită ingredientelor pe care le conține, deoarece poți să dezvolți alergii la el.

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A se păstra în ambalajul original, la temperatura camerei,până la 25 de grade

MAI POTI CITI