Păreri TRESemmé Biotin Repair 7 forumuri șampon regenerator pentru par deteriorat. Recomandări și prețuri.

Părerea recenziilor despre TRESemmé Biotin Repair 7 șampon regenerator pentru par deteriorat extrasă din opiniile și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre cine a folosit, dacă dă rezultate și cât timp se folosește.

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,45
3. Opinii Neutre - 0,50


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților nu este întotdeauna pozitiv. Cu toate acestea, feedback-ul negativ nu este neapărat fals. Este posibil ca aceste opinii să necesite o căutare și segmentare mai amănunțită.

Ce este și pentru ce se folosește TRESemmé Biotin Repair 7 șampon regenerator pentru par deteriorat 

Șamponul pentru regenerare Tresemmé Biotin + Repair 7 repară vizibil până la 7 tipuri de deteriorare a părului, cauzată de vopsire, de netezire cu placa, de pieptănare, de împletire, de uscare prin suflare, de ondulare sau de decolorare.

Compoziția, cu complexul Biotin & Pro-Bond, conține un amestec de molecule patentat, care pătrunde direct în fibra părului, restabilind legăturile deteriorate din interior. 

Sampon TRESemmé Biotin Repair 7  pareri forum am folosit

• repară vizibil 7 tipuri de deteriorări ale părului, de la prima spălare
• curăță delicat părul și-l pregătește pentru tratamentul cu balsam
• lasă părul neted și lucios
• îngrijirea perfectă pentru părul uscat și deteriorat
• potrivit și pentru părul vopsit

Ingrediente compoziție:

complex Biotin & Pro-Bond – fortifică părul din interior și din exterior

Mod de utilizare:

Aplicați șamponul Tresemmé Biotin + Repair 7 în cantitate suficientă pe părul umed, masați ușor scalpul cu degetele și apoi clătiți bine cu apă.

Pentru o rutină de regenerare țintită, folosiți și balsamul, masca și sprayul protector din gama Biotin + Repair 7.

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute în urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. 

MAI POTI CITI