Păreri Weleda Lotiune cu SPF 30 pentru bebelusi si copii Sun forum cine a folosit

Părerea recenziilor despre Lotiune cu SPF 30 pentru bebelusi si copii Sun, 150ml, Weleda extrasă din opiniile și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre am folosit, lapte protectie solara pentru copii spf 50+ 100 ml avene, Crema de soare pt bebelusi contraindicații, La roche posay spf 50 bebelusi:

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,45
3. Opinii Neutre - 0,53


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților nu este întotdeauna pozitiv. Cu toate acestea, feedback-ul negativ nu este neapărat fals. Este posibil ca aceste opinii să necesite o căutare și segmentare mai amănunțită.

În acest prospect găsiți: Ce este și pentru ce se utilizează Weleda Lotiunea cu SPF 30 pentru bebelusi; Înainte să utilizați; Compoziție: Cum să utilizați; Reacții adverse posibile si contraindicatii

Lotiunea ofera protectie mare (SPF 30) instant dupa aplicare și are următoarele beneficii

Weleda Lotiune cu SPF 30 pentru bebelusi si copii pareri forum am folosit

- Protectie ultra-rezistenta la apa, garantata.

- Foloseste doar filtre UV minerale fara nanoparticule.

- Hraneste si hidrateaza pielea cu ulei de cocos organic pretios si unt de shea.

- Formula fara parfum, ideala pentru pielea foarte sensibila.

- Testata dermatologic si clinic, chiar pe pielea sensibila.

Ingrediente compoziție: Apa, extract de floare de colt, ulei de cocos, ulei din seminte de floarea soarelui, Unt de shea, Ulei nesaponifiabil de masline, Dioxid de titan, Alcool, Glicerina, Poligliceril- 3 Poliricinoleatul, Acid stearic, Sulfat de magneziu, Lactat, Rapeseed oil derivative, Gliceril Caprilat.

Mod de utilizare: Se aplica, din abundenta, pe piele inaintea expunerii la soare si se reaplica frecvent, pentru asigurarea continuitatii protectiei solare, in special dupa contactul cu apa, stergerea cu prosopul sau dupa transpirarea abundenta.

Contraindicații Weleda Lotiune cu SPF 30 pentru bebelusi

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute în urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija la efectele secundare datorită ingredientelor pe care le conține, deoarece poți să dezvolți alergii la el.


MAI POTI CITI