Plasture pentru slabit Naturalia Diet pareri forumuri am folosit la reducerea celulitei. Informatii prospect.

Părerea recenziilor despre Plasture pentru slabit 7.5 x 7.5cm, 4 bucati, Naturalia Diet extrasă din opiniile și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre cine a folosit, in cat timp se slabeste si daca are contraindicatii:

1. Păreri Pozitive - 0,69
2. Sentiment Negativ- 0,52
3. Opinii Neutre - 0,55


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților nu este întotdeauna pozitiv. Cu toate acestea, feedback-ul negativ nu este neapărat fals. Este posibil ca aceste opinii să necesite o căutare și segmentare mai amănunțită.

În acest prospect găsiți: Ce este și pentru ce se utilizează Plasturele pentru slabit Naturalia Diet; Înainte să utilizați; Compoziție: Cum să utilizați; Reacții adverse posibile si contraindicatii

Plasturele Naturalia Diet este eficient in procesul de slabire prin diminuarea stratului adipos; contribuie la reducerea celulitei; ajuta la eliminarea toxinelor.


Ingrediente compozitie

pareri am folosit Plasture pentru slabit Naturalia Diet

- ulei esential de menta
- ardei iute
- grapefruit
- chiparos
- rozmarin

Mod de folosire (Doar pentru uz extern)

Se dezlipește folia protectoare si se aplica plasturele pentru slabit, in functie de necesitate, pe urmatoarele zone:

- abdomen
- solduri
- partea interioara a bratului
- deasupra zonei fesiere
- partea exterioara a gambei
- partea exterioara a coapsei

Plasturele pentru slabit se aplica pe pielea curata si uscata si se mentine pentru o perioada de 6-8 ore.

Se poate utiliza in cure de 30 zile.

Contraindicatii si efecte adverse

Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija la efectele secundare datorită ingredientelor pe care le conține, deoarece poți să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, îți sugerăm să citești bine lista cu ingredientele pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești o persoană alergică la acestea înainte sa îl folosești.


MAI POTI CITI