Principiul 8 X 8: Cum să slăbești în timpul menopauzei sanatos

Slabeste eficient la menopauza. Ce este principiul 8 X 8 si cum te poate ajuta sa slabesti rapid si sanatos la menopauza.

Trebuie să fi auzit că o femeie poate lua în greutate în timpul menopauzei. Astăzi vă vom spune cum să evitați acest lucru sau să slăbiți, în ciuda menopauzei.

Este sigur că, pentru a pierde în greutate, nu este deloc necesar să ții diete stricte. Există și alte trucuri de viață care vă pot ajuta să faceți față schimbărilor corpului care încep în preajma menopauzei și iată cateva dintre cele mai eficiente.

Regula „8 x 8” ce este si cum ne ajuta sa slabim la menopauza

Este extrem de important să va monitorizați regimul de băut lichide. Nutritionistii cred că trebuie să consumi cel puțin doi litri de apă pe zi și, pentru a face acest lucru mai ușor, au venit cu regula „8 x 8”:

ce este regula 8 x 8 care te ajuta sa slabesti la menopauza

 8 pahare de 8 uncii (adică aproximativ 30 ml) pe zi. 

Specialistii insistă că ar trebui să bei chiar dacă nu ți-e sete: la urma urmei, foarte des confundăm nevoia de apă cu foamea.

De asemenea este important să înțelegeți ce alimente și băuturi provoacă bufeuri și să le reduceți cantitatea în dietă sau chiar mai bine să le refuzați cu totul.

Ce trebuie exclus din dieta

Nutritionistii le sfătuiesc pe femeile în vârstă de 50 de ani să renunțe complet la cofeina și zahărul rafinat și să reducă amidonul alb, care se găsește în cartofi, orez alb, cereale și pâine albă. Potrivit acestora, alimentele cu amidon încetinesc descompunerea grăsimilor și afectează negativ libidoul.

Alimente recomandate pentru dieta la menopauza

Femeile care doresc să piardă în greutate în timpul menopauzei ar trebui să mănânce cu siguranță următoarele alimente:

• fulgi de ovaz integral,
• Orez brun, 
• Quinoa,
• pâine integrală de grâu,
• semințe chia,
• terci de in,
• nuci,
• pește sălbatic,
• semințe chia.

Consumati mai putina sare

Aceasta este ultima regulă: trebuie să consumi mai puțin sodiu. Dacă urmezi o dietă bogată în sare, vei crește inevitabil numărul de celule adipoase.

Cea mai mare cantitate o primim atunci când mâncăm produse cumpărate din magazin - cârnați, carne afumată și conserve.


MAI POTI CITI