SESDERMA Seskavel Growth păreri forum Șampon impotriva căderii parului. Prospect, mod de utilizare.

Părerea recenziilor despre Sesderma Sampon impotriva caderii parului Seskavel Growth  extrasă din opiniile și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre top cele mai bune sampoane impotriva caderii parului bărbați și femei.

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,50
3. Opinii Neutre - 0,46


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Feedback-ul negativ nu este neapărat fals. Este posibil ca aceste opinii să necesite o căutare și segmentare mai amănunțită.

În acest prospect găsiți: Ce este și pentru ce se utilizează; Compoziție Șampon SESDERMA Seskavel Growth: Cum să utilizați; Reacții adverse posibile si contraindicatii

pareri am folosit sesderma Sampon impotriva caderii parului Seskavel Growth

Samponul Sesderma Seskavel Growth curata eficient scalpul, spala bine parul si ii reda frumusetea naturala. 
 

Caracteristici: spală parul si curata pielea capului, stimulează creșterea parului, intareste firul de par. 

Mod de aplicare

Pe parul ud, se aplica o cantitate potrivita de sampon. Se spumeaza si se clateste bine.

Contraindicații și efecte adverse

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute în urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. 

Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija la efectele secundare datorită ingredientelor pe care le conține, deoarece poți să dezvolți alergii la el.


MAI POTI CITI