Sinupret picaturi orale pareri forum, prospect, beneficii, contraindicatii si mod de utilizare

Părerea recenziilor despre Sinupret picaturi orale extrasă din opiniile și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre sinupret spray am folosit, cat timp dureaza tratamentul si daca are contraindicatii:

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,48
3. Opinii Neutre - 0,53


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților nu este întotdeauna pozitiv. Cu toate acestea, feedback-ul negativ nu este neapărat fals. Este posibil ca aceste opinii să necesite o căutare și segmentare mai amănunțită.

În acest prospect găsiți: Ce este și pentru ce se utilizează Sinupret picaturi orale; Înainte să utilizați Sinupret picaturi orale; Compoziție : Cum să utilizați Sinupret picaturi orale; Reacții adverse posibile si contraindicatii

Sinupret picaturi orale solutie este un medicament din plante pentru tratamentul inflamatiilor acute si cronice ale sinusurilor paranazale. 

pareri forum am folosit sinupret picaturi orale

Este indicat la copii incepand cu varsta de 2 ani, adolescenti si adulti. 

Compozitie Radacina de gentiana, flori de ciubotica-cucului, iarba de macris, flori de soc, iarba de verbina 


Doze si mod de administrare.

Intotdeauna luati acest medicament conform indicatiilor din prospect sau conform indicatiilor medicului dumneavoastra sau farmacistului. Daca nu sunteti sigur, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Daca nu a fost prescris altfel de catre medicul dumneavoastra, doza recomandata este de:

Copii cu varsta cuprinsa intre 2 si 5 ani - 15 picaturi, echivalent cu 0,9 ml ? de 3 ori pe zi

Copii cu varsta cuprinsa intre 6 si 11 ani - 25 picaturi, echivalent cu 1,5 ml ? de 3 ori pe zi

Adulti si adolescenti cu varsta de 12 ani si peste - 50 picaturi, echivalent cu 3,0 ml ? de 3 ori pe zi

Daca este necesar, Sinupret picaturi orale solutie poate fi administrat cu o cantitate suficienta de lichid (de exemplu, cu un pahar cu apa), pentru a masca gustul amar in cazul administrarii la copii. Sinupret poate fi administrat in timpul mesei, cu o cantitate de lichid, sau independent de mese. Daca aveti un stomac sensibil, este recomandat sa luati Sinupret dupa mese.

Contraindicatii si efecte adverse

Din motive de siguranta, Sinupret picaturi orale solutie se va administra in timpul sarcinii si in perioada de alaptare doar dupa o evaluare stricta a raportului risc-beneficiu de catre medicul dumneavoastra. 

Daca sunteti gravida sau alaptati, credeti ca ati putea fi gravida sau intentionati sa ramaneti gravida, adresati-va medicului sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua acest medicament.

MAI POTI CITI