Trucuri de frumusețe de vară pentru o piele strălucitoare de la un nutriționist de la Hollywood

Printre clienții nutriționistului Kimberly Snyder se numără vedete precum Reese Witherspoon, Kate Mara, Dita Von Teese. 

În urmă cu câțiva ani, ea a publicat o carte despre nutriție și detoxifiere care a devenit un bestseller. Și de atunci, împărtășește în mod regulat trucuri de viață pe rețelele sociale - de exemplu, ce ar trebui să mănânci vara.

Începe fiecare zi cu un pahar de apă foarte caldă, aproape fierbinte, cu lămâie. Aceste citrice contribuie la sănătatea ficatului, menținând imunitatea, conțin multe enzime diferite și vitamina C. 

În timpul sezonului, puteți adăuga în apă și fructe, fructe de pădure, legume, ierburi: castraveți proaspeți, zmeură, mentă. De ce să nu fie apa rece? Pentru că în acest fel relaxează perfect intestinele, promovează curățarea.

trucuri de frumusete pentru piele frumoasa vara

Pentru micul dejun, nutriționistul recomandă să beți un smoothie verde făcut din țelină, măr, spanac, salată romană, apă de cocos, pere, banane și lămâie decojită. 

Potrivit lui Reese Witherspoon, un astfel de cocktail i-a făcut pielea moale și strălucitoare în câteva săptămâni.

Un alt truc de frumusețe obligatoriu este consumul de probiotice în fiecare zi. Probioticele ajută la absorbția nutrienților, oferă energie și au un efect pozitiv asupra sănătății pielii.

Rezultatele unui studiu publicat în revista Cellular Microbiology în 2008 arată că cele mai benefice bacterii comune sunt Lactobacillus și Bifidobacterium. 

Ele sunt capabile să inhibe creșterea celulelor canceroase și chiar să le omoare. Un alt studiu publicat în același an de Vaccine a arătat că probioticele pot spori efectul vaccinului împotriva rotavirusului. 

Iar vara, mai ales atunci când vă relaxați într-un loc nou sau pe litoral, această problemă este deosebit de relevantă pentru familiile cu copii.

În plus, Snyder recomandă să adăugați ceva din această listă în meniu în fiecare zi în timpul verii:

• merele (sunt bogate in pectina si fibre, care ajuta organismul la detoxifiere);

• lămâi (un depozit de vitamina C, ajută la menținerea funcției hepatice, îmbunătățește starea de spirit);
verdeturi (bogate in antioxidanti)

• fructele de pădure de sezon care sunt cultivate în zona dumneavoastră (de asemenea pline de antioxidanți, vitamine și minerale, întăresc pielea, o fac catifelată).

MAI POTI CITI