Uriage Bariésun Matifying Fluid SPF 50+ pareri forumuri. Prospect, beneficii si mod de utilizare.

Părerea recenziilor despre Uriage Bariésun Matifying Fluid SPF 50+ fluid mat hidratant extrasă din opiniile și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre am folosit Bariesun fluid ultra lejer protecție solară spf50+ 30 ml uriage, Uriage bariesun mineral spf 50 cum se foloseste.

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,44

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul recenziilor și părerilor clienților este pozitiv și exprimă încrederea și mulțumirea acestora. Sentimentul clienților nu este întotdeauna pozitiv. Cu toate acestea, feedback-ul negativ nu este neapărat fals. Este posibil ca aceste opinii să necesite o căutare și segmentare mai amănunțită.

În acest prospect găsiți: Ce este și pentru ce se utilizează Uriage Bariésun Matifying Fluid SPF 50+;  Compoziție Uriage Bariésun Matifying Fluid SPF 50+ : Cum să utilizați ; Reacții adverse posibile si contraindicatii

pareri forumuri Uriage Bariésun Matifying Fluid SPF 50+

Emulsia matifiantă cu efect hidratant și factor de protecție PDF 50+, Uriage Bariésun Mat, oferă un nivel ridicat de protecție împotriva radiațiilor UVA și UVB, hidratează și conferă tenului un finisaj mat atrăgător.

Caracteristici si beneficii:

• protejează împotriva radiațiilor UVA, UVB și a radicalilor liberi
• hidratează și matifiază tenul
• reglează secreția de sebum
• este hipoalergenică și non-comedogenică
 

Ingrediente compozitie:

  • apă termală Uriage
  • complex de filtre
  • extract de lemn dulce
  • substanțe cu efect matifiant
  • nu conține alcool

Mod de Aplicare:

Înainte de expunerea la razele solare, aplicați pe față un strat uniform de cremă. Repetați aplicarea cu regularitate.

Contraindicatii si efecte adverse

Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija la efectele secundare datorită ingredientelor pe care le conține, deoarece poți să dezvolți alergii la el.

Din acest motiv, îți sugerăm să citești bine lista cu ingredientele pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești o persoană alergică la acestea înainte sa îl folosești.

MAI POTI CITI