UROREN FORTE păreri forumuri, prospect, beneficii, mod de administrare și contraindicatii

Părerea recenziilor despre Uroren Forte extrasă din opiniile și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre înlocuitor urosuprot, cât timp se ia, dacă îngrașă și ce contraindicații are:

1. Păreri Pozitive - 0,68
2. Sentiment Negativ- 0,45
3. Opinii Neutre - 0,47


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților nu este întotdeauna pozitiv. Cu toate acestea, feedback-ul negativ nu este neapărat fals. Este posibil ca aceste opinii să necesite o căutare și segmentare mai amănunțită.

În acest prospect găsiți: Ce este și pentru ce se utilizează Uroren Forte; Înainte să utilizați; Compoziție Uroren: Cum să utilizați; Reacții adverse posibile si contraindicatii

Uroren Forte este o formulă combinată pentru sănătatea tractului urinar cu acțiune antiseptică, ce ajută la refacerea tractului urinar și a vezicii urinare după infecții precum cistita și contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.

pareri forum am folosit uroren forte sanatate buna

Uroren Forte conține în compoziție 5 ingrediente active naturale cu acțiune sinergică pentru tractul urinar și începe să acționeze din prima zi de administrare.


Ingrediente compoziție Uroren Forte

• Extract hidroetanolic (maltodextrină 10%) 15:1 din frunze de Strugurii-ursului (Arctostaphylos uva-ursi ), cu 20% arbutin; 
• Extract hidroetanolic (maltodextrină) 5:1 din frunze de Mesteacăn (Betula alba), cu 3% flavone; 
• Extract hidroetanolic (maltodextrină) 40:1 din fructe de Afin-american (Vaccinium macrocarpon), cu 50% proantocianidine; 
•  D-manoza; 
• Oxid de zinc, frunizând 80,2% zinc

Mod de administrare Uroren Forte

1 capsulă pe zi
 
Contraindicații și efecte adverse

Uroren Forte nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute în urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice.

Din acest motiv, îți sugerăm să citești bine lista cu ingredientele pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești o persoană alergică la acestea înainte sa îl folosești.

Contraindicat a se administra la copii mai mici de 6 ani, femei  însărcinate sau care alăptează.

MAI POTI CITI