BeautyCell Colagen plicuri păreri forumuri, prospect, compoziție, contraindicații și prețuri

Părerea recenziilor despre Benesio BeautyCell Colagen plicuri 5 grame extrasă din opiniile și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre necesarul zilnic de colagen, colagen plicuri catena cât timp se ia, benesio beautycell pareri dacă îngrașă

1. Păreri Pozitive - 0,73
2. Sentiment Negativ- 0,52
3. Opinii Neutre - 0,45


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților nu este întotdeauna pozitiv. Cu toate acestea, feedback-ul negativ nu este neapărat fals. Este posibil ca aceste opinii să necesite o căutare și segmentare mai amănunțită.

În acest prospect găsiți: Ce este și pentru ce se utilizează Benesio Beautycell; Înainte să utilizați ; Compoziție : Cum să utilizați ; Reacții adverse posibile si contraindicatii

benesio-beautycell-colagen-5g-parei forum am folosit

Benesio BeautyCell colagen este un supliment alimentar pe bază de colagen hidrolizat îmbogăţit cu acid hialuronic, vitaminele C şi E.

Beneficii Benesio BeautyCell colagen:

• Acidul hialuronic are abilitatea de a reţine de 1000 de ori mai multă apă decât greutatea proprie.

• Fermitatea pielii se datorează colagenului, componentă importantă a ţesutului conjunctiv. Cu trecerea timpului, capacitatea organismului de a produce colagen scade, iar pielea îşi pierde fermitatea şi elasticitatea.
 


• Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcţionarea normală a pielii şi a ligamentelor. Totodată, vitamina C contribuie la regenerarea formei reduse a vitaminei E. Vitaminele C şi E contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

• Complexul de colagen hidrolizat, sub formă de peptide este uşor absorbit în organism şi oferă o mare varietate de aminoacizi. Colagenul sub formă de peptide se caracterizează printr-o rată de absorbţie ridicată şi o biodisponibilitate crescută la nivelul pielii şi al ţesutului conjunctiv.

• Fiecare plic BeautyCell asigură un aport de 5000 mg colagen hidrolizat (sub formă de peptide), provenit din surse naturale, ceea ce asigură calitatea, absorbția și biodisponibilitatea sa ridicată.

Ingrediente compozție Benesio BeautyCell colagen:

Peptide de Colagen 4700 mg
Peptide de Colagen marin Naticol 300 mg
Vitamina C 100 mg 
Acid Hialuronic 20 mg
Vitamina E 12 mg

Mod de utilizare Benesio BeautyCell colagen:

1-2 plicuri pe zi. Se dizolvă conţinutul unui plic într-un pahar cu lichid şi se consumă imediat. 

Recomandat a se consuma zilnic între mese, preferabil seara înainte de culcare, pentru absorbţie maximă.

Contraindicații și efecte secundare Benesio BeautyCell colagen

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute în urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija la efectele secundare datorită ingredientelor pe care le conține, deoarece poți să dezvolți alergii la el.


MAI POTI CITI