BELLBIOTIN pareri forumuri, prospect, beneficii, contraindica'ii si preturi

Sa ne facem o parere despre Bellbiotin de la Zdrovit un supliment apreciat in recenziile de pe forumuri pentru ca ajuta eficient la menținerea sănătății părului, oferind totodată fermitate pielii și ajutând la întărirea unghiilor.

Deseori cei care au utilizat suplimentul Bellbiotin au mai cautat informatii si detalii despre cat timp se ia bellbiotin, daca ingrasa, ce compozitie si contraindicatii are plus ce preturi are o cutie de bellbiotin.

Ce este si pentru ce se foloseste Bellbiotin Zdrovit


Conform prospectului, Bellbiotin este un supliment alimentar care conține in compozitie o doză mare de biotină, acesta având și o combinație puternică de vitamine esențiale din surse naturale care ajută la menținerea sănătății părului, oferind totodată fermitate pielii și ajutând la întărirea unghiilor.

Biotina, cunoscută și sub denumirea de vitamina frumuseții, vitamina B7 sau vitamina H, conține în structura sa molecule de sulf activ care stimulează producția de keratină. Keratina este proteina de bază, elementul de construcție principal al matricei părului.

pareri bellbiotin forumuri cine a folosit si cat timp

Grosimea, elasticitatea și fragilitatea părului depind de cursul corect de keratinizare.

O scădere a nivelului de biotină este identificată prin simptome ce includ părul subțire, unghii fragile și o inflamație a pielii în jurul ochilor, nasului și gurii. Un supliment poate oferi un sprijin complementar pentru a beneficia de o doză constantă de biotină.

Ce ingrediente contine in compozitie Bellbiotin


Bellbiotin conține biotină, keratină, extract de Coada-calului (aport de siliciu, flavonoide și Vitamina C), extract de ardei iute (conținut ridicat de antioxidanți și capsaicină) și arugula (bogată în vitaminele A și C, ambele necesare pentru un păr frumos și o piele sănătoasă).


• Biotina  10 mg  
• Keratina pulbere - 60 mg
• Extract de Arugula - 100 mg
• Extract din Coada-calului - 50 mg
• Extract de Ardei-iute - 10 mg

COADA CALULUI este o plantă perenă, bogată în siliciu, un microelement esențial pentru păr și unghii.

CAPSICUM ANNUUM (Ardeiul iute) are conținut mare de antioxidanți și capsaicină.

KERATINA este o proteină structurală fibroasă și este elementul principal din care sunt alcătuite părul, unghiile și stratul exterior al pielii.

Mod de administrare


1 comprimat pe zi cu un pahar mare cu apă.

Contraindicații și efecte adverse


Sensibilitate crescuta (alergie) la oricare dintre ingredientele produsului.

Va rugam sa cititi cu atentie indicațiile inscrise pe eticheta înainte de utilizare.

Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija la efectele secundare datorită ingredientelor pe care le conține, deoarece poți să dezvolți alergii la el. 

MAI POTI CITI