Bil-Ex Anghinare păreri forumuri. Prospect, beneficii, contraindicați și prețuri

Bil-Ex cu Anghinare de la Naturalis are conform părerilor un rating al recenziilor pe forumuri de peste 4,6 din 5 stele, opiniile celor care au utilizat acest supliment fiind unele care apreciază pozitiv eficiența în reducerea kilogramelor în plus cât și prețul excelent.

Ce este și pentru ce se folosește


BilActiv Anghinare de la Naturalis este un supliment alimentar care conţine extract standardizat de anghinare, cu rol în buna funcţionare a ficatului şi a întregului sistem digestiv. Este un bun adjuvant pentru digestie.

BilActiv Anghinare, beneficii și proprietăți terapeutice

• susţine sănătatea ficatului,

• stimulează digestia,

• contribuie la bună funcţionare a tractului intestinal,

• ajută la scăderea nivelului de lipide din sânge,

• contribuie la controlul greutăţii.

pareri forum bilactiv anghinare naturalis


Ingrediente Naturalis BilActiv Anghinare:


Agenti de incarcare: lactoza, amidon de porumb, extract uscat din frunze de anghinare (Cynara Scolymus), standardizat la 5% acizi cofeilchinici exprimati in acid clorogenic- 65 mg, agenti antiaglomeranti: stearat de magneziu, talc, stabilizator: polivinilpirolidona.

Anghinarea stimulează şi îmbunătăţeşte digestia, protejează celulele ficatului. Are şi acţiune diuretică, depurativă, purificatoare sangvină. Intensifică excreţia colesterolului prin bilă şi ajută la normalizarea valorilor colesterolului şi trigliceridelor sangvine

Mod de administrare Naturalis BilActiv Anghinare:


Cate 2-3 comprimate de 3 ori pe zi, inainte de masa.

Contraindicații și efecte adverse


Sensibilitate crescuta (alergie) la oricare dintre ingredientele produsului.

Va rugam sa cititi cu atentie indicațiile inscrise pe eticheta înainte de utilizare.
Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija la efectele secundare datorită ingredientelor pe care le conține, deoarece poți să dezvolți alergii la el. 

Daca suferiți de afecțiuni cronice sau urmați un tratament medicamentos de lunga durata, cereti sfatul specialistului dinaintea utilizării acestui supliment alimenta.

MAI POTI CITI