DIFEEL Ulei de par din Unt de Shea păreri forumuri cine a folosit. Rezumat prospect, mod de folosire.

Părerea recenziilor despre DIFEEL Ulei de par din Unt de Shea extrasă din opiniile și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre Difeel hemp mod, Unt de shea beneficii par:

1. Păreri Pozitive - 0,71
2. Sentiment Negativ- 0,43
3. Opinii Neutre - 0,34


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților nu este întotdeauna pozitiv. Cu toate acestea, feedback-ul negativ nu este neapărat fals. Este posibil ca aceste opinii să necesite o căutare și segmentare mai amănunțită.

În acest prospect găsiți: Ce este și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați ; Compoziție : Cum să utilizați; Reacții adverse posibile si contraindicatii

DIFEEL Ulei de par din Unt de Shea ingroasa si confera firului de par deteriorat si slab vitalitate, protejand impotriva factorilor chimici.

DIFEEL Ulei de par din Unt de Shea are rolul de a pastra scalpul sanatos.

Produsul contine ingrediente naturale si vitamine care contribuie la mentinerea stralucirii parului, ajutandu-l sa nu se electrizeze.

Uleiul de par poate fi masat pe scalp si pe par, ca tratament pre-sampon. Nu numai ca hidrateaza pielea capului si parul, dar trateaza si protejeaza parul impotriva tratamentelor nocive de colorare si coafare. 

difeel-ulei-de-par-unt-de-shea-75-ml pareri forum am folosit
 

Pentru acest tratament pre-sampon aplicati ulei pe toata lungimea parului si lasati-l sa actioneze 30 de minute. Mai tarziu, clatiti-l cu un sampon usor.

DIFEEL Ulei de par din Unt de Shea beneficii:

- contine vitamine si ingrediente naturale, care ajuta parul sa isi pastreze stralucirea;

- mentine scalpul matasos si sanatos;

- se poate utiliza in fiecare zi ca tratament pentru scalp si pentru hidratarea optima a parului.

Contraindicații și efecte negative

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute în urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. 

Îți sugerăm să citești bine lista cu ingredientele pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești o persoană alergică la acestea înainte sa îl folosești.


MAI POTI CITI