Efectele Secundare ale dietei KETO și cum să le minimizezi

În timp ce dieta ketogenică este sigură pentru oamenii sănătoși, este posibil să observați câteva efecte secundare la început pe măsură ce corpul dumneavoastră se adaptează la noul plan alimentar. 

De exemplu, în primele zile, mulți oameni se confruntă cu așa-numita gripă cetogenă.

Ketoflu este o afecțiune în care aveți foame crescută, energie scăzută și, de asemenea, puteți avea probleme legate de somn, greață și indigestie.

Pentru a minimiza această problemă, puteți încerca o dietă standard săracă în carbohidrați în prima săptămână și apoi adăugați mai multe grăsimi în dietă. 

Acest lucru va pregăti organismul să ardă mai multe grăsimi înainte ca carbohidrații din dietă să fie reduși mult mai mult.

dieta keto efecte negative si cum scapi de ele

Dieta ketogenică poate fi benefică pentru persoanele supraponderale, diabetice sau care doresc să-și îmbunătățească sănătatea metabolică. 

Dar dacă ești interesat să câștigi masă musculară, este mai bine să te uiți la alte opțiuni de regimuri alimentare.

De asemenea, la fel ca orice dietă, un plan de masă ketogenic va funcționa numai dacă te ții de el cu sârguință. Rezultatele vor apărea pe termen lung - este mai bine să nu așteptați o pierdere rapidă în greutate.

Ce ar trebui să faci dacă te simți în mod constant obosit și slăbit

Este posibil să nu urmați dieta ketogenică corect sau corpul dumneavoastră poate să nu folosească în mod corespunzător grăsimile și cetonele. 

Pentru a ajuta la ameliorarea disconfortului, încercați să mâncați și mai puțini carbohidrați și continuați să urmați sfaturile pe care vi le-am dat pentru a vă duce cu siguranță la cetoză.


MAI POTI CITI