Păreri cele mai bune SERURI pentru față recomandate pe forumuri pentru beneficii

Cele mai bune seruri pentru față • Cel mai bun ser de fata forum • Seruri pentru fata pareri • Ser cu vitamina c si acid hialuronic • Ser hidratant pentru fata • Vitamina c ser fata beneficii

Cum să alegi cel mai bun serul pentru față potrivit tipului tău de piele

Este important să alegi un produs de frumusețe în funcție de tipul tău de piele și de nevoile individuale ale dermului. 

Formulări cosmetice diferite rezolvă probleme diferite, așa că vă vom spune cum să găsiți cel mai bun ser de față pentru o îngrijire eficientă.

Ser pentru fața cu piele uscata

Acidul hialuronic este un ingredient deosebit de eficient pentru îngrijirea pielii uscate. Serul de față cu acid hialuronic hidratează bine pielea, o face mai suplă și mai rezistentă la uscare. De asemenea, util pentru pielea uscată este și hialuronatul de sodiu.

cele mai seruri pentru fata cu acid hialuronic pareri forum cine a folosit

Alege un ser de față hidratant cu extract de alge marine și vitamina C. Aceste substanțe nu numai că saturează pielea deshidratată cu umiditate, dar o protejează și de radicalii liberi nocivi și razele UV.


Ser pentru fața cu piele grasă, predispusă la acnee

Retinolul este remediul perfect pentru problemele tenului gras și acnee. Serurile de față cu retinol nu numai că curăță porii, ci și normalizează producția de sebum și reduc ridurile vizibile.

Pentru a reduce inflamația, puteți utiliza seruri cu o concentrație scăzută de acid mandelic (nu mai mult de 10%). 

Serurile pentru strălucirea feței cu adaos de phloretin CF combat eficient aspectul tern al pielii și luminează bine post-acnee. Înainte de a folosi produse agresive, vă recomandăm să consultați un cosmetician.

Ser pentru fața cu piele matura

Pentru a încetini procesul de îmbătrânire a pielii și formarea ridurilor fine și a pliurilor, cosmetologii recomandă să se concentreze pe seruri anti-îmbătrânire cu antioxidanți. 


Utilizați produse de înfrumusețare cu vitamine C și A. Acestea vă vor ajuta să vă protejați pielea de îmbătrânirea cauzată de radicalii liberi și să creșteți nivelul de colagen.

De asemenea, cosmetologii sfătuiesc să acordați atenție serurilor de față cu peptide. Astfel de produse anti-îmbătrânire întăresc celulele pielii, ceea ce înseamnă că reduc ridurile vizibile. 

Și nu uitați că serurile anti-îmbătrânire cu antioxidanți și peptide funcționează cel mai bine cu o cremă de protecție solară cu SPF 30 sau mai mare și o cremă de bază cu retinol. 

O notă importantă - nu utilizați retinol și vitamina C într-un singur tratament cosmetic, deoarece substanțele funcționează la diferite niveluri de pH.


MAI POTI CITI