Păreri DIETA pe grupe de SÂNGE forumuri despre caracteristici, tabel ce alimente trebuie să mănânci

Părerea recenziilor despre dieta pe grupe de sânge  extrasă din opiniile și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre retete grupa sanguina a2 forum, tabel alimente grupa de sange, alimente interzise grupei de sange b3 pareri, dacă ai grupa 0 de sânge ce trebuie sa maniaci, grupa de sânge 0 pozitiv caracteristici

1. Păreri Pozitive - 0,68
2. Sentiment Negativ- 0,51
3. Opinii Neutre - 0,54


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Îți cunoști grupa de sânge? Acest lucru este important nu numai pentru o ipotetică transfuzie sau donație, ci și pentru a determina cel mai bun mod de a mânca conform regulilor dietei pe grupe de sânge.

Dieta pe grupe de sânge a fost dezvoltată de medicul naturist Peter O'Adamo. Acesta era de părere că grupa de sânge este un factor genetic important care afectează multe aspecte ale sănătății.

Dieta pe grupe de sânge presupune alimente sănătoase și aproape că nu impune restricții. 

Și da, din moment ce poți să mănânci tot felul de alimente sănătoase și urmezi un antrenament fizic ușor, poți slăbi cu o astfel de dietă.

Alimente benefice în dieta pe grupe de sânge: pot fi consumate zilnic; sunt cele mai tolerabile, digerabile, nutritive și eficiente. Evitati excesul.

Alimente neutre: sunt nutritive, uneori pot fi chiar mai tolerate decât cele din categoria “benefice”. De testat toleranta si digestibilitatea.

Alimente dăunătoare dieta grupei sanguine: acestea sunt alimente care trebuie evitate. Consumate cât mai puțin posibil sau doar în anumite ocazii. Cei cu boli autoimune ar trebui să le evite complet.

wiki dieta pe grupe de sange pareri forum cine a slabit

1. Dieta pentru Grupa de sânge A

De evitat consumul excesiv de carne roșie, salam și cârnați, produsele lactate (în special, laptele de vacă și brânzeturile grase), consumul excesiv de cereale, în special de grâu (cum ar fi pâinea și pastele), stresul constant. 

Proteina animala are un efect negativ asupra organismului. Cei ce vor sa piarda in greutate trebuie sa elimine complet produsele lactate, sa evite graul, sa reduca consumul altor cereale in special la cina. De asemenea, pe langa dieta, activitatea fizică relaxantă promovează scăderea în greutate.

Angajați-vă în exerciții care sunt utile pentru sistemul cardiovascular, de exemplu, alergarea.

2. Dieta pentru Grupa de sânge B

Pentru a pierde in greutate, persoanele cu grupa de sânge B, trebuie sa evite să consume următoarele alimente: porumb, hrișcă, arahide, linte și susan. 

Cel mai nociv aliment este grâul; evitați pâinea, pastele făinoase, biscuiti, pizza și orice alte produse alimentare cu amidon obținut din făină de grâu (00, 0, 1, 2, integrală, etc).

Evitati de asemenea sa luați ultima masă mai tarziu de ora 19.00 si sa consumati carbohidrati la cina. 

Dr. Mozzi recomandă o masă pe bază de proteine ​​animale (carne, pește sau ouă) însoțită de legume sezoniere, crude sau fierte. 

Yoga, tai chi și meditație pentru a scăpa de stres.

3. Dieta pentru Grupa sanguină AB

Tractul digestiv al grupului AB produce un nivel de aciditate gastrică insuficientă pentru a digera carnea rosie, consum care reprezintă una dintre principalele cauze ale dezechilibrului metabolismului, precum și dezvoltarea multor boli. 

În plus, grupul B a moștenit intoleranța la carnea de pui, care este, de asemenea, nedigerabilă și, prin urmare, trebuie evitată. Pentru a pierde kilograme, se recomanda reducerea drastică a consumului de carne, preferând în schimb sursele de proteine ​​cum ar fi pește, ouă și leguminoase

Persoane cu grupa de sânge AB prezintă de asemenea o intoleranță puternică la porumb, hrisca, susan, fasolea Lima, si în special grâu.

Evitati consumul de carbohidrati (cerealele, cartofii, castanele, dulciurile și zaharurile) dupa ora 17:00.

Alimentele care favorizează scăderea în greutate sunt: pește, tofu, legume cu frunze verzi, laminaria (alga) și ananasul.

Combină exerciții calme și intense: alergare plus yoga, ciclism plus Tai Chi.

4. Dieta pentru Grupa de sânge 0

Alimentele care duc la obezitate sunt cerealele în special cele care conțin gluten, cum ar fi grâul. Cerealele sunt prima cauza a creșterii in greutate. 

De evitat este si fasolea alba de Spania. Toleranta scazuta la produsele lactate: adesea creează retenție de fluide si balonare.

Alimentele care în schimb ar trebui să fie întotdeauna prezente în dieta celor cu Grupa de sange 0 pentru îmbunătățirea eficienței energetice și pentru a pierde în greutate sunt: carne, pește și legume.

MAI POTI CITI