Păreri Sephora Ultra Glow Serum Serum forumuri seruri de Luminozitate pentru Fata

Părerea recenziilor despre Sephora Collection Ultra Glow Serum Serum De Luminozitate Pentru Fata extrasă din opiniile și comentariilor de pe forumurile cu recomandări despre cele mai bune seruri de față cu vitamina ce ieftine si de calitate:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Sentiment Negativ- 0,50
3. Opinii Neutre - 0,46


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților nu este întotdeauna pozitiv. Cu toate acestea, feedback-ul negativ nu este neapărat fals. Este posibil ca aceste opinii să necesite o căutare și segmentare mai amănunțită.

În acest prospect găsiți: Ce este și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați ; Compoziție : Cum să utilizați ; Reacții adverse posibile si contraindicatii

pareri forum am folosit ser sephora cu vitamina c pentru fata

Formulat cu 97% ingrediente deorigine naturala, acest ser luminozitate + tensor SEPHORA COLLECTION contine un cocktail de vitamine C si E si peptide de origine naturala pentru a conferi luminozitate si pentru tonifierea pielii. Un ser de aplicat pentru a conferi luminozitate tenului.

Dupa 28 de zile de aplicare a serului Sephora cu Vitamina C, epiderma este mai stralucitoare, in timp ce aspectul ridurilor si liniilor fine este redus. Datorita texturii sale non grase care patrunde rapid, acest ser este si o buna baza de machiaj.
 

Ingrediente compoziție:

- Cocktail de vitamine C și E naturale: obținute din cartof  și floarea soarelui, recunoscute pentru proprietațile de conferire a stralucirii și de protecție a pielii împotriva agresiunilor externe.
- Peptide naturale: extrase din alge marine, recunoscute pentru efectul de fermitate.

Mod de utilizare

Dimineata, aplica 3-4 picaturi pe intreaga fata si pe gatul perfect curatate si uscate. Maseaza delicat.

Pentru o actiune optima si un plus de confort la nivelul pielii pentru intreaga zi, aplica serul cu vitamina C inainte de crema de zi (de exemplu, Super Hydratant Jour). Un ser pentru fata mixt, adaptat pentru femei si barbati a caror piele este lipsita de stralucire.

Îți sugerăm să citești bine lista cu ingredientele pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești o persoană alergică la acestea înainte sa îl folosești.


MAI POTI CITI