Păreri VRUVIT forum capsule cu Vitamina B 17. prospect, beneficii, contraindicații și cum se administrează

Părerea recenziilor despre Vruvit VITAMINA B 17 capsule Vitacare extrasă din opiniile și comentariilor de pe forumurile topicuri despre cât timp se ia vruvit, dacă îngrașă, ce contraindicații are și ce conține în compoziție:

1. Păreri Pozitive - 0,69
2. Sentiment Negativ- 0,54
3. Opinii Neutre - 0,52


Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Sentimentul clienților nu este întotdeauna pozitiv. Cu toate acestea, feedback-ul negativ nu este neapărat fals. Este posibil ca aceste opinii să necesite o căutare și segmentare mai amănunțită.

În acest prospect găsiți: Ce este și pentru ce se utilizează Vruvit capsule Vitacare; Înainte să utilizați ; Compoziție : Cum să utilizați ; Reacții adverse posibile si contraindicatii

Vruvit VITAMINA B17 este un supliment natural, poate cel mai eficient produs care prin compoziția sa unica contribuie la curele din sfera oncologica, sprijinind capacitatea de autoaparare a organismului. 

De asemenea, ajuta la eliminarea toxinelor din organism, la diminuarea efectelor neplacute asociate lezarii integrității celulelor din corp.
 

vruvit vitamina b17 vitacare pareri forum am folosit

Ingrediente active compoziție:

• extract de samburi de caisa - 450 mg , bogat in vitamina B17.

• excipienti: amidon din porumb, silica gel micronizat.

Mod de utilizare Vruvit:

1-2 capsule pe zi timp de minimun 6 luni.

Contraindicații și efecte secundare

Nu se administrează copiilor sub 12 ani, femeilor însărcinate și celor care alăptează. 

Cu toate ca este un produs de calitate, ar trebui sa ai grija la efectele secundare datorită ingredientelor pe care le conține, deoarece poți să dezvolți alergii la el.

Nu s-au observat alte efecte secundare. Este recomandat a se folosi pe o perioadă îndelungată, timp de minim 6 luni. 

MAI POTI CITI